02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Nádherná nezabudnuteľná dovolenka ~ Recenzia LTI Titanic Beach (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Nádherná nezabudnuteľná dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:jún 2011
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:21.07.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Spojenie dvoch nádherných hotelov vytvára obrovský areál s veľkýmí udržiavanými bazénovými komplexmi, barmi,rozľahlým súkromným aquaparkom ponúkajú skutočne spokojnú a nezabudnuteľnú dovolenku. Prekrásna udržiavaná práve kvitnúca záhrada pohladí na srdiečku nie jedného návštevníka.Pokiaľ nepatríte k večným sťažovateľom a nefotíte všetky nedostatky , ktoré následne prezentujete na webe, vy ktorí si uvedomujete, že idete do krajny s inou kultúrou ako je tá Vaša a dokážete sa prispôsobiť práve Vám tento hotel môžeme vrelo doporučiť.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha vyhovujúca.Obchodná arkáda pred vstupom do obidvoch hotelov po obidvoch stranách- možnosť nákupov.Hotel je v zastavanej časti Hurghady- pohľad na pláž po pravej strane hotel Sonesta Farao, po ľavej Aquamarine obidva 5 hviezdičkové. Všetky hotely v tejto časti majú odliv na mori, čo nedokážu majitelia ovplivniť.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie v novej časti Titanic Palace na vyžiadanie bez doplatku.(bakšiš pred pridelením izby 20 eur).Slovenské cestovné kancelárie tento hotel nemajú v ponuke.Ochotný recepčný- vytiahol mapu hotela a ukázal izbu na prízemí, ktorú mali voľnú. Boli sme nadšené-kľudná časť hotela,prízemie terasa a vstup po troch schodoch do veľkého súkromného bazéna. Nádherný výhľad na vilky vo vode(len angličania, nemci, taliani, holanďania)(ako Malédivy).Ubytovanie ako všetky 5 hviezdičkové hotely.Denný servis bez problémov, klíma možnosť ovládania z postele aj osvetlenia.Trezor funkčný na izbe.Prekvapili nás komáre na izbe po príchode- nebol problém- vystriekali izbu počas nášho pobytu na pláži, vyvetrali, dali sprey na izbu a celý pobyt bolo bez komárov, neboli ani pri pobyte vonku.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Za pobyt máte v rámci all inclusive 1x kaderníka- strihanie, 1x masáž 20 min krčnej chrbtice.So službami hotela sme nemali žiaden problém, ochota personálu, všetko na vysokej úrovni. Na izbe chladnička denne doplňovaná 1l vody na osobu, + fanta, cola, mirinda pomaranč v litrovom balení denne po vypití doplnená daná fľaša.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Rozľahlý aquapark,diving centrum na pláži- využili sme potápanie 2x ponor-6m a 8m,cca 20 min.s inštruktorom-40E.Obed na lodi v cene + pitie.Potápanie ste si mohli zdarma vyskúšať v bazéne pri jednej z jedálni s inštruktorom a potom hor sa na šíre more. Nezabudnuteľný zážitok s natočeným videom DVD.Vrelo odporúčam, nemáte sa čoho báť-vraj žraloci jedia len Rusov, Slovákov nechajú.Majú aj zmysel pre humor. Na lodi inštruktáž v jazyku ,aký viete. Bez problémov vysvetlia vám to rukami,nohami keď je to potrebné.Pod vodou Vás drží inštruktor a dohodnutými gestami sa s vami dorozumieva.Areál je dobre vybavený pre deti- detský bazén s veľkou pirátskou loďou na ktorej je 7 šmýkaliek, preliezačky v tvare pirátskej lode, bazén s veľkým slnečníkom,detská herňa-bowling, biliardové stoly-10 ks, počítačové hry a monžstvo iných atrakcii.Výborne vybavený disco klub s barom all inclusive, anfiteáter, parasailing, plážový šach, bocca a množstvo iných atrakcií.Hotel disponuje viac ako 30 bazénmi-čisté a priestranné s detskými časťami roztrúsené po celom areáli.V aquaparku je nespočetné množstvo lehátok a slnečníkov ako aj okolo všetkých bazénov. Hotel bol oproti iným hotelov tomto čase úplne obsadený (info na letisku spolucestujúci z iných hotelov),no nebolo to cítiť pre rozľahlosť hotelového areálu.Večer hrala vonku hudba, tancovalo sa aj vo vnútri hotela, disko pre dospelých po večernom programe o 23.00 hod.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Stravovanie ako vo všetkých 5 hviezdičkových hoteloch. Faraón nás obišiel, slivovica nalačno a pred večerou urobila svoje, jedli sme všetko. Strava chutná, dostatok ovocia, zeleniny, sladkých koláčov.Maximálna spokojnosť.(umývanie zubov s balenou vodou, ohrievanie studených nápojov v dutine ústnej).Bonusom tohto hotela boli nestle automaty na kávu, v baroch hotela(1 v rámci all 24 hod.)a na pláži v bare.Samoobslužné:neskutočne chutné presso,capuccino,laté chocholate,laté s mliekom, čokoláda,kava bez kofeinu,káva nescafé, mlieko.Cukor hnedý, detský, dia a klasika.Večerné grilovanie,čerstvý pečený chlieb,zmrzlina počas dňa samoobsluha-pri večeri dávkovanie. Na pláži bar-hamburgery, hot dog,hranolky, neskutočne chutné ryby bez kostí vyprážané- mňam, pizza, zelenimnové šaláty, koláčiky,vždy ovocie od 12.00-17.00.V hoteli popcorn, cukrová vata, džusy z čerstvého ovocia- poplatok.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Krásna, široká, piesková, čistá. Dostatok lehátok, slnečníkov a zábran.Sprchy na pláži, v aquaparku.Hotel má vlastné 400-500m mólo, na konci ktorého je 3m priezračná voda a korálový útes s množstvom pestrofarebných rybičiek. Malým problémom je rebrík, po ktorom sa ide do mora. Keď máte mastné ruky od krému a sú vlny je problém sa dostať hore. Pomohlo by povrazové spevnenie úchytov.Na móle sú ešte dva vstupy do mora bližšie k pláži kde je voda tak po prsia-využívali ich hlavne rodiny s deťmi.Na móle sa ešte nachádzajú prístrešky s lehátkami.Príjemná prechádzka.Počas hlavnej letnej sezóny premáva na ňom mikrobus.Jediným mínusom tohto hotela je odliv mora, ktorý hotel nevie ovplivniť. Príroda si robí čo chce, nedá sa presne časovať, raz je na obed, inokedy skoro ráno. Odliv le takých 400-450m voda je po kolená- dá sa prechádzať, pri brehu piesok, ďalej potrebná obuv-ostré koraly. Dá sa prísť po vode až k mólu kde vidíte voľným okom útes a koraly s rybkami-deti tam šnorchlovali.V júni tu bolo pri vetre množstvo medúz neškodné, len nepríjemné na dotyk. Aj napriek tomu nám pláž more vyhovovali maximálne,vedeli sme o odlive a neodradil nás.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:karetka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela