02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Hurghada Long Beach Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:október 2010
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:25.10.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Nato ze ten hotel ma 4 hviezdy je dost slaby, clovek od hotela menom Hilton ocakava cosi viac. Takze strasne sklamanie. Hlavne sme necakali, ze nam bude zle vsetkym z jedla. Clovek o tom vtipkuje, ale ked ma krce po hocijakom jedle, aj zo suchej ryze, je to dost divne. A to sme sa neprejedali, normalne porcie, clovek nato uz nemal ani chut, ale nieco jest musi. Nie ako rusaci, co si davali aj 3 plne taniere atd.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Dalej od rusnej casti mesta, lietadla lietali nad hotelom, ale neboli vobec pocut.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hned na zaciatku nas prekvapilo ako recepcny zahlasil, ze za 3 rady viliek blizko plaze chce 10 eur na noc. Co sme samozrejme nezaplatili, lebo to povazujem za zdieranie, tak nas hned supli co najdalej. Keby mohol dal by nas asi za plot do puste. Inak to bolo dobre, boli sme sice dalej, ale nevadila nam prechadzka, bazen sme mali blizko, hned pod domcekom, bolo tam ticho, nikto nas nerusil.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Upratovanie bolo dobre, dost veci vsak nefungovalo, napr. ovladac na tv, trezor. Ze vraj bol prevoz zdarma na recepciu takym autickom, ked sme volali, vraveli, ze za pol hodinu su tam. Ani nevedeli co chceme, no proste ste sa museli doslova prosit.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Animatorov sme zbadali az posledny den pobytu, ziadne väcsie info, co by mohli dat kludne aj na izby atd.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Strasne jednotvarna strava. 4 dni len ryba a kura, sice stale inak spravene, ale stale rovnako chutilo, aj na obed aj na veceru. Kolacov dost slaby vyber, napoje o nicom, bolo nam zle celej skupine. Jedna restauracia velmi spinava, obliate flakate stolicky, steny, zanedbane atd. V druhej sa ako tak dalo, ale vzdy sa tvorili rady na schodoch, tolko ludi tam chodilo jest. Napoje nalievali niekedy iba do polky pohara. Pivo asi len tak na poldeci. Strasne drzi barmani na plazi. Jedine co mi tam chutilo boli ranajky a ryza posledny den. Inokedy to bolo stale to iste chutovo.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Udupany piesok, more ciste, pri plazi cistili, bola tam aj zdochnuta krysa. Lehatka sme museli hladat. Uteraky permanentne neboli k dispozicii.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Angelika
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela