02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

BOMBA!!! ~ Recenzia hotela Hurghada Long Beach Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:BOMBA!!!
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2009
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:21.11.2009
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Až na prelietavajúce lietadlá nad vašimi hlavami (počuť ich ale nebolo) dobrá poloha. Do centra Hurghady to nie je ďaleko. Vzhľadom na vybavenie hotela mimo rezortu ísť ani nemusíte.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Priamo v budove hotela vás ubytujú len za poplatok. Väčšinu slovákov dávajú do viliek trochu ďalej od hlavnej budovy. Keď neberiem do úvahy cestu z izby do hlavnej budovy dobré ubytovanie bolo aj tam. Každý deň perfektne upratané izby. Ešte aj rozhádzané veci poupratovali. V noci je v hlavnej budove diskotéka a výhodou bývania vo vilkách je to, že nepočujete žiaden hluk.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Služby perfektné. Personál je milí. Stále sa na vás usmievajú, zdravia vás. (ženy viac ako mužov :D) Samozrejme musíte trpieť ich "rýchlosť". Ale je známe že arabi majú stále čas.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Úžasné. Každý deň od rána (cca 9 hod) boli na pláži animátori, ktorí organizovali volejbalové, futbalové zápasy, kurzy brušných tancov, vodnú gymnastiku, a iné zábavky pre turistov. Každý večer okolo 22:00 bol na amfiteátri showtime. Animátori každý deň pripravili buď nejakú súťaž alebo program ktorý trval cca 2 hodiny. Bola som na každom showtime a boli perfektné. Po showtime nasledovala v hlavnej budove diskotéka. Niekedy penová šou na pláži.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Výber jedál dostatočný. Veľa ovocia, zeleniny, ovocných a zeleninových koláčov. Každý deň koláče a torty.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž bola pekná, uprataná. Dostatok lehátok a slnečníkov pre každého. Osušky brať nepotrebujete lebo za kartičky (dostanete ich ku kľúčom) si môžete každý deň vymeniť osušku. Voda príjemná, niekedy až horúca. V bazénoch tiež.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela