02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

cez AZURREIZEN NIKDY VIAC ~ Recenzia hotela Le Pacha (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:cez AZURREIZEN NIKDY VIAC
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:september 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:15.09.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Do Egypta sa ešte určite vrátim kvôli nádhernému moru, ALE DO TOHTO HOTELA NIKDY VIAC.(viď ubytovanie)Tento hotel je pre nenáročných turistov.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
poloha hotela je dobrá, nakoľko sídli priamo v centre Hurghady.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
ubytovanie som si predstavovala trošku na vyššej úrovni keďže je to 4-hviezdičkový hotel ale to je asi v Egypte normálne. Čo nás naštvalo bolo, že sme prišli do hotela ráno o pol 7mej a museli sme čakať na recepcii do pol 2hej kým nás ubytovali. Nespali sme celú noc a ešte sme museli čakať upotení, hladní, kým nás ubytujú. Dali sme im aj príplatok ale nepomohlo... aj tak sme museli čakať. Keď nás konečne chceli ubytovať tak nás (2 páry a 1 osobu)chceli strčiť do nejakého trápneho "apartmánu" ktorý mal jednu spálňu a 1 kuchyňu (neviem načo keď sme si objednali ALL INCLUSIVE), v ktorej bol rozťahovací gauč...my sme si pritom zaplatili za tri samostatné izby, pričom sme boli piati, tak jedna osoba si musela zaplatiť príplatok 230eur a oni nás chceli dať do spoločného apartmánu. Nakoniec po ďalšom úplatku po 6-tich hodinách nás konečne ubytovali do normálnych izieb. Nie sme nároční, ale keď si človek zaplatí za tri samostatné izby aj s príplatkom, tak nebudeme hádam ticho, keď nás chcú strčiť do "apartmánu".... Neviem či to bolo kvôli cestovnej agentúre AZURREIZEN, ale myslím si že áno,pretože kamarát bol mesiac pred nami v tomto hoteli a oni nemali problém, do 20-tich minút po príchode do hotela ich ubytovali. On išiel cez CK KARTAGO TOURS.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Izby boli upratané, denne vymieňali uteráky, ale asi ich neprali, lebo sa nám viac krát stalo, že priniesol špinavší uterák ako ten, ktorý sme mali použitý. Raz sa stalo, že nám nedali toaletný papier.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
animátori boli slabí, sú tam štyria, ale mohli urobiť aj väčšiu zábavu. Pesničky na pláži uspávali...šport?chceli sme hrať plážový volejbal, ale všetky 4 lopty mali prasknuté tak to nebolo možné. Keď dostali nové, tak sme sa k nemu nedostali, pretože vždy niekto hral...
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
strava bola dobrá, až na tú obschnutú zeleninu.ryža každý deň iná - bola aj škoricová :-/ ..morské plody, mäso každý deň - kura, hovädzie mäso, ryba..ovocie bolo ok. Čo sa týka alkoholických nápojov dalo sa piť pivo, víno a tie ostatné "žbrndy" čomu hovoria vodka, tequila, rum, whisky chutili a voňali úplne rovnako. To by ani nevadilo keby sa z toho dá aspoň opiť, ale "vodka" mala maximálne 18%...čiže čo sa týka alkoholu NULA BODOV.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
pláž bola v pohode, stále voľné slnečníky aj lehátka, vždy uprataná, bar pri pláži...aj sme šnorchlovali, je tam jeden útesík a pár rybičiek. ale odporúčam ostrov Giftun.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Janula
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela