02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Vyybornyy hotel!!! ~ Recenzia hotela Le Pacha (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Vyybornyy hotel!!!
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:jún 2011
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:24.06.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Velmi sa nam pacilo!!. Na zaciatku sme neboli velmi nadsene ale vsetko sa na dobree obratilo ;o) Krasna udrziavana zahrada, pekny hotelovy komplex, plaz sice mala ale udrziavama s pohodlnymi lehadkami a dobrym beach barom.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
v centre Hurghady. Treba byt pripraveny, ze je to Afrika a ulice tak aj vyzeraju ;o). Avsak ak sa vyberiete do ulic Hurghady treba navstiivit New Marina, ktora je 10 min chody od hotela. Kraasny modernyy pristav, s uzasnymi jachtami. Najdete tam rozne bary, english pubs with live music kazdyy vecer. Od letiska je to asi 40 min (autobus rozvaza ludi do inych hotelov a trva to vecne ;o(. Let trva 3h a 40 min.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izby su velmi pekne. Su pekne zladenee. Treba mat na pamati, ze je to starsii hotel, kupelna trosku osarpana ale nic tam nechyybalo.. Izby s telkou (vela TV kanalov aj MTV music channel). Upratuje sa kazdy den.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Chlapci boli trosku dotieravy a az moc hladny po sprepitnom. Za baksis urobia, co kolvek pre vas ;o))Ak je nejakyy problem, vsetko sa vyriesi rychlo bez vacsieho kriku. Trosku kritizujem delegata, ktory nemal presne informacie o hoteli. Sucast hotela su aj talianka a ciinska restauracia kde hostia mozu jest zadarmo raz za pobyt. Delegaat trvrdil, ze treba za to platit. My sme navstivili tieto restiky a boli zadarmo.All inclusive konci o 22:00, trosku skoro ale co uz.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Animacnyy program kazdyy den(rusi + egyptania). Bola sranda!! Aj ked slovaci si tam moc nepokecaju. Ale Egyptania sa snazia ucit aj po slovensky aj po cesky len aby hostia boli spokojny. Odporuucam vylet na ostrov Giftun. Naadherna plaz...a snorchlovanie aj ked obcas trosku preplneny ked sa tam vyroja vsetci ludia ;o(
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
ja som bola spokojna so stravou. Na moj vkus jedla trosku nedochutene a na ranajky chyyba poriadny salam, ci vacsi vyber syrov ale inak vzdy bolo nieco dobre. Aj pizzu piekli aj greecka kuchyna bola aj humus robili vyborny, samozrejme necakajte snicle ani ziadne bravcove maso. Na obed kazdyy den na plazi grilovana ryba.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Plaz bola mala ale celkom stacila. Kazdyy hotel ma ohradenu svoju plaz vysokym plotom a plot ide az do mora, cize nie su moznee prechadzky po plazi. Inak plaz v pohode aj pre deti, mierny spad do mora, velmi pohodlne lehadka a dobry beach bar. Voda cistaa a slana ;o) Plaz je s malyymi kamienkami s pieskom.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Darina
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela