02/33872835

kontakty Veľký piatok - Voľno

Fantázia pri Červenom mori ~ Recenzia The Grand Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Fantázia pri Červenom mori
Váš vek:viac ako 60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:14.06.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Hotel Grand Resort Hurghada je umiestnený v južnej časti cca 10 km od centra. Je to fantasticky riešený areál, ktorý doslova ohúri každého návštevníka svojou rozlohou, ale aj vzhľadom a neskutočne krásnou architektúrou. Propozície píšu "Tisíc a jedna noc" a nie sú ďaleko od pravdy. Po areáli boli rozmietnené bazény, mostíky, ostrovčeky, bary. Všade bola hudba, večer aj živá. Tematické romantické večery pri originálnych hudobných nástrojoch. Nádhera!!! Dovolenkovať v Egypte sa vždy oplatí. Nielen kvôli skvelým službám a cene, ale aj kvôli nádherným pamiatkam v Káhire, Luxore, Karnaku, údolí kráľov a inde. Vidieť a zažiť Egypt sa vždy oplatí!!!
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha hotela nám celkom vyhovovala. Nerozprestieral sa na brehu mora. Museli sme k nemu prejsť cez areál susedného hotela Grand, ale to vôbec nebolo na škosu, pretože tento hotel má prekrásnu exotickú záhradu. Takže cesta k moru vedie alejou krásnych okvitnutých stromov a kríkov ako sú pomarančovníky, oleandre, rozmarín, levandula, čínska ruža rôznych farebných odtieňov a pod.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izby boli zariadené veľkoryso. Na môj vkus boli príliš veľké. Nábytok by už poteboval vymeniť. Slávu má za sebou. Veď hotel má cca 20 rokov. Aj kúpelňa už potrebuje rekonštrukciu. Inak denne upratovali a menili prádlo a uteráky.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Služby boli na úrovni. Tím šikovných egyptských mladíkov sa staral znamenite o naše pohodlie. Na izbe nás čakala plátená taška s osuškami na pláž a každý deň nám ich menili!!! Dokonca nám dopĺňali nápoje v chladničke!!!
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Ponúk bolo dosť. Každý den bolo nejaké zábavné podujatie v dvorane. V baroch bola hudba do tanca i na počúvanie. Športoviská boli prevážne v sudsednom hoteli na pláži.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strave sa nedá nič vytknúť. Mohli sme si vybrať kde budeme jesť - v ktorej reštaurácii alebo vonku. Všade bola skvelá ponuka a úžasný výber jedál - nárdné kuchyne,špeciality, ovcie, koláče, nápoje. Od výmyslu sveta.Myslím, že si prišiel na svoje aj ten najväčší gurmán.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž bola rozsiahla. Vždy bolo dosť lehátok. Perfektne tu fungovali služby. Nápoje z barov priniesli až na miesto pod slnečník. Okrem leňošenia na lehátkach sa dalo ležať aj v sieťkach medzi palmami, fungovali tu športoviská - volejbalové a basketbalové ihrisko. Cvičenie bolo každý deň vo vode i nasuchu. Nacvičovali sa tu spoločenské tance. nechýbali tobogány a vodné atrakcie: babán, skúter, člnky a pod. Len mi chýbali koraly na sledovanie vodného sveta. Šnorchlovať sa dalo ďaleko od brehu alebo v takej tichej dosť neupravenej zátoke za plotom areálu. More bolo nádherne čisté a teplé.Vstup do neho bol plynulý.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Oľga Drahošová
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela