02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

N E D O P O R U č U J E M !!! ~ Recenzia The Grand Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:N E D O P O R U č U J E M !!!
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:10.08.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Celkovo by som hotel vyhodnotila ako priemerny. Boli sme v Egypte uz 4x, ale tento hotel bol najhorsi, aky sme doteraz mali - hlavne co sa tyka ubytovania. Cestovali sme s nemeckou cestovkou ETI cez slovenske zastupenie, takze sme boli presvedceni, ze bude vsetko super. Bohuzial...
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Poloha hotela bola velmi dobra, ked ste vysli z hotela, boli ste priamo medzi obchodmi. Dostatok suvenirov - nedoporucujem kupovat v hoteli alebo jeho blizkom okoli - nenormalne predrazene. V ostatnych obchodikoch pri riadnom zjednavani kupite darceky za velmi slusne ceny.
Ubytovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Jedna katastrofa. V CK mi napisali do dokladov cislo izby, ktore si mam pytat, lebo vraj je dobra. Na recepcii som dala do pasu 20 USD, aby som mala istotu, ze naozaj dostanem tu spravnu izbu.Dostala som ju.Nechcem si ani predstavit, ake izby mali ti, ktori nedali ziaden baksis... V hlavnej budove myslim ani izby neboli, bola velmi mala a dvojpodlazna, boli tam len restauracie, bary a rozne saloniky. Vsetko ubytovanie bolo sustredene do mensich budov -ktore mali 3 podlazia a zhruba 10-12 izieb na 1 chodbe. Vsade po chodbach zasla spina, schody zametali 1x za 4 dni a umyvali systemom splachnutia vodou z kybla zhora nadol na ansledne stierkou zotriet. Ziadna handra ani mop, nic. Podla toho to aj vypadalo. Smeti sme videli aj 3-4 dni tie iste a na tom istom mieste. Nehovoriac o tom, ze nikde neboli ziadne rohoze ani koberceky a tak ste si vsetku spinu a piesok z chodieb nosili do izby. Prezuvali sme sa radsej hned pri dverach. V CK mi napisali do dokladov cislo izby, ktore si mam pytat, lebo vraj je dobra. Na recepcii som dala do pasu 20 USD, aby som mala istotu, ze naozaj dostanem tu spravnu izbu.Dostala som ju.Skoda, ze nemozem prilozit fotografie kupelne, ktora bola v takom dezolatnom stave, ze sa nam hnusilo si v nej umyvat zuby alebo sa sprchovat. Zadubena spina a flaky od vselicoho, ktore nesli vycistit. Ak by mal niekto zaujem, rada poskytnem fotografie. Inak izby sa snazili udrzat v cistote, nasa izba mala i peknu velku terasu s plastovymi stolickami a stolom, ale zdrziavali sme sa na nej velmi malo. Nabytok bol udrziavany, ale uz poriadne stary, jeden diel zasuvacej skrine sa nam nedal ani odsunut, uz bol zablokovany asi navzdy.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
V baroch a na plazi bol celkom dobry servis, obsluhovalo dost vela casnikov, za baksis na plazi Vas casnik obskakoval a cely den Vam nosil napoje az na lehatko. Kto nedal nic, ani si ho nevsimol. Ratali sme s baksisnym, takze na servis sa stazovat nemozeme. Horsie to bolo so sluzbami na izbe. Uteraky mali menit sposobom - ktore chcete vymenit, "nechajte ich na zemi pri kupelni a oni Vam ich vymenia" - nasli sme si ich aj vecer na zemi pri kupelni...Dokonca sa nam 1x zdalo, ze nam ich upratovac zdvihol zo zeme, posklada a dal na policku. Cestovky vyzdvihuju system vyborneho servisu plazovych osusiek, ktore mate na izbe pripravene s plazovou taskou.Vymienaju Vam ich takym istym systemom ako izbove, takze do konca pobytu nam ich vymenili iba 1x - aj to sme museli nahanat 2 dni upratovaca, aby nam ich vymenil.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Dostatok. Volejbal, futbal, strecing, gymnastika v bazenoch,, kazdy vecer kulturny program.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Kto uz bol v Egypte vie, ze najest sa tam europan rozhodne nechodi, pokial neholduje sladym jedlam, ktorych bolo neurekom a rozne druhy. Zeleniny bolo tiez dostatok, ale bohuzial vsetka bola iba nakrajana v misach, ale dochucovat na formu salatu ste si museli sami. Jedine, co nam chybalo, boli cervene melony. Dostatok napojov, hlavne dzusov a vody. Ale ostatna strava bola zatial najhorsia z nasich pobytov v Egypte. Najvyhodnejsie bolo najest sa (sice v horucave) na plazi, robili grilovane jedla a pizzu, ale ako pisal v recenzii iny navstevnik, museli ste bojovat v vrabcali hlavne o ryzu. Akonahle ste polozili velku lyzicu vedla kontajnera na jedlo, na nalepenu ryzu sa zlietol krdel vrabcom a ryzu vyzobavali. Mozno aj preto mali najviac problemov so zazivanim prave turisti z tohto hotela.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Obrovskym minusom tejto plaze bola tesna blizkost cerpacej stanice pre jachty - vlastne nas od nej oddelovalo iba kratke hotelove molo. Neustaly smrad nafty a caste flaky na morskej hladine hovorili za vsetko. Doobeda bolo more najkrajsie, cistucke, poobede uz bolo vidiet flaky na ku veceru pri prilive uz plavali na hladine aj odpadky, ktore pravdepodobne vyhadzovali z jacht, prechadzajucich okolo. Byvali i priesvitne meduzy, ktore vsak nepalili, len bolo neprijemne ich vidiet motat sa pomedzi Vas. Plaz bola upravovana, lehatok naozaj dostatok. Hoci na nasu plaz chodili turisti i z hotela Grand rezort, naozaj nikdy nebol problem. Podobne ako izby, i lehatka na plazi uz davno placu po rekonstrukcii. Niektore sa uz rozpadavali, madrace boli skoro vsetky nejak roztrhane a spinave. Boli sme dokonca svedkami, ze pri silmom vetre im vyvratilo 2 kovove konstrukcie so slnecnikmi, pretoze prehrdzaveli odspodu. Nevieme si ani predstavit, co by bolo, keby boli konkretne na niekoho spadli. urcite by to neprezil, pretoze konstrukcie boli velmi hrube a tazke. Priamo na plazi ponukali svoje sluzby i maserky, masaz bola vyborna. Stoji vsak za to.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Lubica
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela