02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

KATASTROFA ~ Recenzia Grand Plaza Hotel (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:KATASTROFA
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:jún 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:06.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
slabota
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
blízko letiska, čo je super
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
ubytovanie bolo v celku ok, starší hotel ale o poriadok v izbe bolo vždy postarané, po prvej noci sme tam narobili menší randál, že sme sa až habili, ale chyžný všetok nábytok poskladal ako tak dokopy :)
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
tie tam neboli bohužiaľ...servis na úbohej úrovni, nebyť nás, ľudia sa nebavia...poriadne "po Slovensky" sme to tam roztočili :)Čašníci poniektorí veľmi milí, ale našli sa aj výnimky...
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
animačný program ani neviem, že bol..aha...to že tam animátori nejakú spartakiádu nacvičovali či čo to bolo a plus ešte veľké plus pre poľku Silviu a jej priateľa, ktorí jediný sa snažili niečo robiť, zbytok staffu o ničom, teda aj ich vyhodili hneď po našom príchode, keďže nespĺňali naše očakávania :D ak chcete zažiť nejakú zábavu, Silvia Vám ju zaručene poskytne, no mimo toho hotela...(disko, bar, atrakcie mimo hotela)
Stravovanie:
zoberte si paštéky :D lebo toto nebola strava ale pomyje...každý deň to isté...ja som jedol len cestoviny, pizzu, zem.kašu a ryžu, plus polievky..zbytok bolo nejedlé. Raňajky ešte ako tak sa dali, káva tzv. močka, jedine presso v paris kaviarni ale to aj tak za prachy. Lunch a dinner bol otras, des, nechcem preháňať ale toto pre all inclusive je neprípustné!!! Mäso tam ani nebolo, kosti z kučaťa (dropky) a akože keď som videl nápis že steak: tá kaša čo tam bola v tej kovovej mise, to som nevedel, či niekomu prišlo zle a to tam dal alebo čo to bolo, o ovocí pomlčím, alebo predsa dám: na pohľad náderne veľké pomaranče, no šťava v nich chýbala- staré, zhnité mini banány, nedozretý "žltý melón". Zákusky: tri druhy, a to nejaká želatína z červeného alebo ružového farbiva, že vraj chocolate cake: suchá piškóta s nutelou a to tretie bolo niečo bez chute, neidentifikovateľnééé...
Pláž:
Aj keď umelo natiahnutá ale krásna, more bolo nádherné, Odporúčame výlet loďou na ostrov Gyftún. Okrem nádherného priezračného mora, šnorchlovania, sme sa aj konečne najedli...strava na lodi lepšia ako v hoteli, plus ešte štvorkolky..to bola pecka :)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Matúš
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela