02/33872835

kontakty Veľký piatok - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia The Grand Hotel Hurghada (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:22.08.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Mali sme zakúpených 8 dni a 7 nocí. Jeden den na cestu tam, druhý na cestu naspäť -očakával som, že sa poletí skoro ráno, no leteli sme večer o 9ej, takže 1 deň dovolenky strávený doma, po prílete sme sa dostali na izbu cca o pol 3ej ráno. Samozrejme odlet - čakal som že poletíme večer, no už o 12ej na obed sme boli na letisku. Dovolenka nám teda reálne trvala 6,5 dňa a 6 nocí. No nekúp to za tú cenu. A všade vyžadujú resp. očakávajú tringelt - bakšiš.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Do Egypta sa nechodí za super luxusným ubytovaním, ale za krásnym Červeným morom a výbornými plážami. Izby klimatizované, čisté, no zariadenie nahlodané časom.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
All inclusive vlastne nie je All inclusive... Za mnohé veci sme si doplácali - rôzne drinky. Neochotný personál, pretože oni zarábajú na polpenzii hostí, kde si hostia všetko platia cash.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Výborné výlety, len jediné, čo by som vytkol - zle zabezpečený pitný režim na výletoch, odporúčajú vláčiť si so sebou vodu - mali sme asi 2 litre na osobu v batôžku.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava super, na výber zo 6 reštaurácií, no All inclusive platí len v dvoch. V ostatných si za nápoje platíte extra - aj za vodu.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž skvelá, nebolo veľa ľudí ako napr. v Chorvátsku, že o 6ej ráno si treba dať osušku .. :) Personál ochotný, no očakáva bakšiš, len vám napolohuje lehátko a vystrie osušku. :(
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Jano
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela