02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

NEODPORUCAM ~ Recenzia hotela Golden 5 (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:NEODPORUCAM
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:september 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:19.09.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pozlatko. Na fotkach dobre vyzera, ale pri pohlade zbliska hnus. Svaby, plesen na stene. Wifi na recepcii obcas ide, na vsetko treba cakat, "akurat dosli salky na caj, uz niesu uteraky, uz niesu karticky na uteraky, doslo pivo, dosla voda, niesu taniere,..." (ved ste na dovolenke :) Vsade sami rusi, ruske pesnicky, opiti rusi, tlsti rusi, smradlavi rusi, trtkajuci, plujuci, hadajuci sa, v noci trieskajuci dverami, proste na vsetky sposoby.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel Emerald je blizko krasnej plaze. Dostupnost vsetkeho v pohode. Niet co vycitat.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Cele prizemie (izba aj chodba) bolo vykachlickovane ako v pitevni. Dvere mali 3cm dieru bez prahu a vsetky zvuky v noci prenikali do izby co bol dovod na nase neskorsie stahovanie do inej izby. Dlazba v izbe a na chodbe je vyhodna pre upratovacov, nie vsak pre rodinu s detmi. Hluk a chlad pre bose dieta nieje nic moc. Ubytovanie v hlavnej budove sa vsak moze lisit, my sme boli v Emeralde.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Kazdy zamestnanec ktory Vas mal len trochu v hrsti nejakym sposobom vyzadoval uplatok (baksis). Za kazdu somarinu, nalozenie kufra do autobusu... co by som si v pohode spravil sam. (Co sa pri ich vtieravosti nedalo). Ked som dal dolar, drzo pytal dva... Upratovac pratal len tak narychlo, v rohoch zostavala spina a prach. Postele ale arandzoval pekne (co z toho ked svab lezie po zemi).
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Pre rodinu s detmi postacujuce. Fajn preliezky.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Plastove pohare, obite a casto spinave salky, chybajuce taniere a caste rady nepotesia. Ked si vsak upratovac v jedalni odpije caj a salku da spat medzi ciste je na nervy, zvlast ked z toho potom pije Vase dieta. Strava inak chutna. All inclusive som si vsak predstavoval inak ako naliatie piva do 2dcl plastaku...
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Plaz pekna, casto plna. Uplne obsadenie a polovica ludi. Vsetci si zaberu miesto a nemate kam sa zlozit. Piesok a koraly vyborne.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Yamdae
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela