02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

ODPORÚČAM ~ Recenzia hotela Golden 5 (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:ODPORÚČAM
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:18.07.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Výborné...s týmto rezortom, (ktorý je mimochodom tak veľký že spočiatku sme sa presúvali v húfoch aby sme nezablúdili)...sme boli s priateľkou nad mieru spokojný nič nám nechýbalo ani neprekážalo takže vrelo odporúčame. A ruština je obrovskou výhodou starších ročníkov pretože všetci tam hovoria najmä rusky ako aj anglicky... A ODPORÚČAM zameniť EURÁ na DOLÁRE ešte doma...je to ich prvotné platidlo a berú tam euro-dolár jedna k jednej...Takže pre nás výhodnejšie.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha výborná množstvo nákupných možností hneď za hotelovým komplexom, ako aj v hoteloch, hotel sa nachádza ďaleko od rušnej ulice a hlavného mesta Hurghady. Dá sa tam dostať miestnym taxíkom, alebo ak je Vás viac miestnym minibusom, ale cenu treba dohodnúť ešte pred odjazdom. V prepočte po dohode vyšla cena cesty tam aj spať pre dve osoby 2€. :-)
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie bolo spočiatku na úrovni slovenskej CK.. ale po dohode s recepčným vás milo radi ubytujú do úžasných, veľkých, apartmánov s výhľadom na more. Treba počítať s tým, že je to arabská krajina a sú zvyknutý za všetko očakávať príplatok, tzv. bakšiš.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Služby boli výborné, v hoteli neboli otravný čašníci, ani iný zamestnanci, nikto si nepýtal "bakšiš". Upratovač nám vždy krásne upratal izbu a na posteli vždy naaranžoval z uterákov rôzne prekvapenia.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Každým dňom vás na pláži či na večeri pozývali na rôzne akcie ako: kobra shov, tance, spievajúca fontána, vodné športy atď...... prosto podľa chuti. PS: sú napísané pri bazéne na inf. tabuli...
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Kto povie o tomto rezorte že strava je bez chuti abo jednotvárna, tak potom chceme vidieť čo jedáva doma... Strava v každom s hotelov podľa chuti a nálady množstvo jedál, koláčov, ovocia, šalátov...atď. Ak vám nebude chutiť all inclusive v piatich hoteloch tak si môžte zájsť do niektorej platenej hotelovej reštaurácie a tam ulahodiť svojim chutiam... A co sa týka "faraónovej pomsty" stačí nepiť vodu s umývadla a je to bez problémov....
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Taktiež podľa chuti: či piesková alebo kamienková... Personál ochotný v každom smere tak tiež bez "bakšišu" či išlo o lehátka slnečník alebo čo vás napadlo. Jediné čo vám neskôr môže prekážať sú hotelový zamestnanci, ktorý nie sú dotieravý len sa vás aj 5 krát opýtajú či nejdete na safari, masáž, tattoo, potápanie, šnorchlovanie, ale jedným slovom pochopia :o)....
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Martin-Monika
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela