02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Super ~ Recenzia hotela Festival Riviera (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Super
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:september 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:21.09.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Po príchode do hotela som sa do ňho zamilovala. V cestovke som si myslela ze nemôže byť taký krásny ako je na fotkách, no on je ešte krajší :)
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Je vzdialený cca 15 km od centra Hurghady, v okolí sú len hotely, do mesta sa ale dá dostať taxíkom. Prechádzky okolo hotela nič moc, ale tento nedostatok sa vynahradil inými plusmi.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izbám nič nechýbalo, strávili sme na nich veľmi málo času. Upratané boli každý deň, dostali sme čisté uteráky, doplnili minibar. Spalo sa tam fajn :)
Služby:
starstarstarstarstarstar
Všetci zamestnanci, od recepčných, čašníkov, upratovačov až po manažérov jednotlivých častí boli zlatí. Každého sa pýtali, či niečo nechýba, či sme spokojní so službami. Pri menšom sprepitnom doniesli čašníci pitie kdekoľvek ste sedeli :)
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Animačný program býva vo vedľajšom hoteli, nie je to ďaleko. Od ranného strečingu, cez aerobic, rôzne programy pre deti až po večerný program. Animátori hovorili piatimi jazykmi, takže dohovoriť sa s nimi dalo úplne v pohode.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Kuchyňa prispôsobená našej kultúre. Ani som nezbadala že som v inej krajine. Na raňajky od cereálií, marmelád, vajíčok cez tristo druhov pečiva - slaného aj sladkého. Na obed vždy bola ryža a hranolky, nejaké mäso, vždy pripravovali niečo čerstvé pred vašimi očami. Trochu ma mrzelo že morské živočíchy tam neboli ani raz, totiž ja som sa na ne tešila.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Pláž nebola čisto len piesková, ale dalo sa. Pri odlive sa dal dobrý kus prejsť po súši, boli to krásne prechádzky :) My sme väčšinu času strávili v bazénoch, takže ku pláži viac neviem povedať :)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Veronika
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?menej ako 1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela