02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Kamenné mestečko ~ Recenzia hotela Citadel Azur (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Kamenné mestečko
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:09.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Krásny komplex terasovito vybudovaný z kameňa, krásne záhrady, prírodné pláže. Každá izba s výhľadom na more. Slušný personál. Chutná strava, ale nie na úrovni ultra al inclusive.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Na okraji Hurgady, na pokojnom mieste, vystavané vo svahu s krásnymi výhľadmi, upravený kvitnúci areál, oáza pokoja. Nevhodné pre tých, ktorí hľadajú nákupy, vzrušenie, motorizované vodné športy.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Veľké izby si už niečo pamätajú, väčšina izieb má lôžka oddelené zabudovaným nočným stolíkom. Izbu s manželskou posteľou si treba na recepcii vopred pýtať. Veľký bonus je však výhľad na more a balkón. Areál je veľký, treba veľa chodiť, aj po schodoch, nonstop však premáva bezplatný hotelový autobus.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Personál bol ochotný a slušný, hoci uprednostňoval klientelu, ktorú tvorili hlavne Rusi a miestni, ktorí po ukončení mesačného sviatku zaplnili hotel.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Aktivity organizované hotelom sme nevyužívali, boli organizované v centrálnej časti hotela, takže nerušili. My sme hľadali pokoj a možnosť neobmedzene plávať.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava bola chutná, aj keď by chýbali kvalitné šunky a viac ovocia - figy a červený melón bol len 2x za pobyt, podávali hlavne ovocný šalát a krájané ovocie.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pozdĺž celého areálu boli pomocou kameňov vytvorené malé chránené pláže, pekné počas prílivu s množstvom rybičiek. Využívali sme na plávanie otvorené more na konci hotela.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Alena
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela