02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Príjemný oddych ~ Recenzia hotela Citadel Azur (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Príjemný oddych
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2011
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:10.10.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Príjemný areál, niekomu môže vadiť viac schodov, ale dookola jazdiaci taf-taf Vás odvezie kam potrebujete.Každého musí očariť nádherná architektúra a výhľad na more je naozaj z každej izby.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Pol hodiny hotelovým taxi do HG .
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
ihneď po príchode nám boli pridelené izby, recepčný ma upozornil, že v izbe sú oddelené postele a na moju prosbu o výmenu bolo hneď všetko vybavené. Izby vymieňali na požiadanie a bez bakšišu. My sme mali ubytovanie v bloku 7 , nám vyhovovalo , niektorí menili. Izba aj terasa veľké , oddelený šatník . Kúpeľňa OK. Na izbe denne dopĺňaný minibar ( nealko), raz za pobyt misa s ovocím, TV, Kanvica , káva, čaj.
Služby:
starstarstarstarstarstar
spokojnosť , boli sme po sezóne, hotel poloprázdny, ku podivu veľa Slovákov, Rusi normálny .
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Všetky aktivity boli v tomto čase sústredené pri lagúne v prístave , nezúčastňovali sme sa s výnimkou požičania si kanoe alebo bicykla . Večer program v amfi , spevák v bare , detská disko, my sme využívali hlavne herňu. Trochu chýbala hudba aspoň v plážovom bare.Inak na recepcii a v jedálni hrá výlučne neegyptská hudba.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Všetko klasika ako v Egypte , kura, hovädzie , zelenina, pizza, sendviče , hranolky . Stravy bolo až priveľa , možnosť navštíviť reštaurácie ala cart, nám najviac sadla talianska. Veľmi pekná cukráreň s úžasnou sacherovou tortou a gelateria.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Lagúny sú pekné , ale nenahradia plnohodnotne aspoň jedno mólo . Vyplávaním z lagúny sa dalo dostať ku krásnym korálom , ale dosť fúkalo takže bolo treba trošku opatrnosti. Inak jeden z mála hotelov v HG kde sú v bezprostrednej blízkosti korály.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela