02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia Korali (2*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:28.07.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Čo sa týka konfortu,tak hotel nemá čo ponúknuť.Prišli sme tam o polnoci.Bola búrka.Recepcia pôsobila dojmom zaprdeného pajzlu najhrubšieho zrna.Všade sa povaľoval nejaký neporiadok,vypité poháre od džúsov.Po príchode na izbu suseda oproti sedela na posteli a plakala lebo tam práve zabili švába.S pocitom najväčšieho hnusu som poprezeral naše postele ,skrine,závesy atď.My sme nič nenašli.Oni našli za celý pobyt troch.Ešte som sa ich pýtal,že či náhodou nevideli a nezabili tie cikády ,čo cvrlikali vonku na stromoch.My sme na švába narazili až keď sme čakali na posledné raňajky.Otvorili sa dvere na jedálni a od dverí jedálne začalo niečo liezť po zemi smerom k nám.Bol to nefalšovaný šváb.Keby som naň narazil v prvý deň,tak by som z toho hotelu ušiel. Vráťme sa k nášmu príchodu.Rozbitá sklenená tabuľa na našich balkónových dverách nikoho netrápila.1/3 chýbala a zbytok skla tvorili 2 veľké kusy ktoré v búrke o seba treli a škrípali.Vybavenie izby tvoril starý nábytok.Pred 48-mi rokmi ,keď to postavili,tak to asi bolo na úrovni,ale po toľkých rokoch nech sa nikto nehnevá tie izby mali byť už niekoľko rokov prerobené.Ovládač na TV mal vytečené baterky.Jediné čo tvorilo aký-taký komfort bola klimatizácia.Ani nás nenapadlo aby sme z kufrov niečo vybaľovali do skríň!Podlahu tvorili všeliak nakombinované vzory polámaných a prešľapnutých kachlíc. Moja manželka sa za normálnych okolností sprchuje ráno aj večer,ale tam sa neodvážila 2 dni do sprchového kúta ani vliezť.Teplá voda bola v skutočnosti len taká letná.Aj na tú sa muselo asi 2-3 minúty čakať kým sme odpustili vodu.Pomaly odtekala voda jak v umývadle tak v sprche.
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Poloha hotela je lokalizovaná z jednej strany pri mori.Z druhej strany je frekventovaná cesta a nad ňou sa nachádza ešte železničná trať.V noci nás vlak budil.Keby boli okná plastové niet čo riešiť.
Ubytovanie:
Ubytovanie ako nocľah pre cyklistov alebo nejakých jednodňových turistov,ktorým ide len o prenocovanie a idú ďalej,tak v pohode.Ale aby som býval týždeň v takýchto podmienkach.My sme využili last minute čo predstavovalo 250 Eúr./cca 7500Korún na osobu/.Za takúto cenu takýto "luxus" som teda nečakal.Chodba hotela bola vysávaná len sporadicky.Neskutočný bordel na koberci.Izby boli síce vytierané a upratované denne,ale aby som tam mal na posteli poskládanú deku,ktorá bola v niekoľkých vrstvách prepálená od cigarety. Posteľnej plachte chýbal asi do poly dĺžky 5 cm pás látky v oblasti lemovania.Hotel sa ponúka ako 3+ ale nad vchodom hotela bola tabula KORALI a 2 hviezdičky.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Tie upratovačky asi robili čo mohli ale zo psa slanina nebude.Personál hotela bol celkom milý
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Vzhľadom k tomu že sme sa prišli opaľovať a kúpať v mori,tak ako manželský pár sme neuvažovali o nejakom športovaní.V tom teple sa to ani nedá.Ak sa chcel niekto baviť tak si určite nejakú tu kratochvíľu našiel.Ale mohol tam byť niekde nejaký tobogán a podobne.Čo som tam objavil nejaké fitness-ko tak bolo zavreté a využívalo sa z neho len WC.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Stravovanie bolo formou bufetových stolov.Čo sa týkalo výberu ,tak mne, ako návštevníkovi prímorskej oblasti chýbali v jedálničku ryby a morské špeciality.Hádam mi nechce niekto hovoriť že čiernohorci chovajú v mori prasiatká, kravičky a sliepočky a varené vajcia/vždy studené a žĺtok na povrchu zelený,čo je znakom dlhého varenia/ .Ryby boli len raz. Na večeru.Málo ovocia.Ja zjem všetko ale manželka ako vegetarián si utrela hubu.Absolútne nič.Ráno uhorky+horčica.Jablká boli na stole ale banány či broskyne kto nevedel šprintovať v momente keď to tam niesla,tak nedostal.Inak strava ,aj cez skromnejší výber, bola vcelku chutná.No a čo sa týka stolovania,tak sme hľadali po každé stôl,čo mal najmenej špinavý obrus.Niekoľkodňové zasušené fľaky.Humus.No a tá časť hotela kde sa podávali nápoje formou all inclusive ,tak tie stoly boli v tráve ale všade sa váľali špaky. Miestnosť kde sa čapovalo pivo a nápoje smrdela ako dedinská putika.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž a more nás prekvapilo čistou vodou.Bez rias a medúz. Pobrežie mora lemoval štrkopiesok ale na opaľovanie sme využívali piesočnú pláž,ktorá nás prekvapila v tejto lokalite.Bodík dole za všade prítomné kôpky špakov na pláži.Zopár mobilných popolníkov by to poriešilo.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Juraj Sýkora
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela