02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia Hotelový komplex Slovenska Plaža (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:11.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Bola to moja druha navsteva Budvy.Pocasie bolo prijemne okolo 30-32 stupnov,oproti minulemu roku nebolo az tak horuco,comu som bol celkom rad,more teple.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha hotela je dobra,nedaleko je pesia promenada,kde je rusny nocny zivot.Stare mesto je tiez dostupne prijemnou prechadzkou.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Prichod do budvy sme mali okolo 11.30,nejaku hodinku sme cakali,kym sme dostali izbu.Co bolo v celku ok,problem bol,ze v izbe nefungovala klimatizacia,v kupelni bola velka plesen na stene.Izbu nam na recepcii nechceli vymenit,ze musime ist priamo za managerom hotela.Nakoniec nam ju manager bez problemov vymenil za podstatne lepsiu izbu,izba bola pekne prerobena,ale samozrejme klima ani na tejto nefungovala,pravdepodobne bolo treba freon doplnit. Tento isty problem sme mali aj minuly rok,tiez nikto neprisiel to pozriet,aj ked sme to delegatovi hovorili.Nastastie neboli az take horucavy,takze sa to dalo aj bez tej klimy. Mensi problem tohto hotela je,ze ked mate izbu nedaleko zahradnej restauracie,co sme mali aj my,skor ako o 1 si nelihajte.Gitarovy muzikant vyhrava srbske pesnicky ostosest-:)
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Personal ochotny,usluzny,nebolziadny problem.Upratovanie izieb hodnotim velmi dobre,kazdy den upratali,cisto bolo vsade. V restauracii sa tiez snzili,ked bol spinavy obrus hned ho menili. Delegata som videl len raz na uvodnej schodzy z prezentaciou vyletou a svojich predajnych artiklov. Je odborne zdatny,vidiet ze tu posobi uz nejaky ten" patek".Chyba mi trocha u neho vacsia profesionalita pristupu ku klientovi,ako to mozme vidiet u delegatov z Nemecka,Rakuska atd.Aj ked osobne som s nim ziadny problem nemal.Vylety robi dobre,aj ked ceny su vyssie,ako v inach cestovnych agenturach.Vraj je to tym,ze inde si musite doplacat,este nejake poplatky do NP a atd. Neviem to porovnat,nakolko som absolvoval vylety tento rok indvidualne,vstavat skoro rano na 6 alebo aj 8 je na mna na dovolenke priskoro-:)
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Animacne programy cez den ich bol kopec,cvicenie vo vode,minigolf atd.Vecerne boli akurat pre deti minidisco,inac nic moc. V hotelovom bazene morska voda,na plavanie dost tepla,skor na relax.V ramci arealu bazena je aj kino,kazdy den premietaju o 10 vecer.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Stravovanie bolo v celku ok,mali sme polpenziu,dalo sa vybrat,nebolo stale to iste,aj ked nemozem povedat,zeby sa stoly uplne prehybali.Ti co mali all inclusive,mali oddelenu jedalen,tam to bolo bohatsie.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Plaz pri hoteli kamienkova,totalne preplnena,voda troska spinavsia.Odporucam sa kupat bud na plazi ostrova Sv Nikola,co je 3 eur lodou alebo na Ploce,co je 5 eur,je tam aj atrakcia bar vo vode.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela