02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Recenzia ~ Recenzia Hotelový komplex Slovenska Plaža (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Recenzia
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:01.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Pobyt príjemný, počasie prialo, plnohodnotný oddych. Odporúčam CK Globtour, aby preškolil, resp. vymenil svojich CK Globtour sprievodcov a delegátov. Ani CK sprevodkyňa v Košiciach a ani CK Globtour delegátv Budve sa pri prvom styku s klientmi z CK Globtour nepozdravili, nepredstavili a neprivítali klientov, čo hádam patrí k bežnému spoločenskému správaniu medzi ľuďmi. Delegát CK Globtour v Budve mal s nami stretnutie len raz v prvý deň po príchode do hotela. Ak sme ho chceli kontaktovať, tak len telefonicky. Mám za sebou bohaté vyš 30-ročné sprevodcovské skúsenosti, ale tak mizernú prácu, ako odviedli spomínaní dvaja pracovníci CK Globtour (sprevodkyňa v Košiciach a delegát v Budve), by som si nikdy .nedovolil voči klientom vykonať.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotelový komplex situovaný v rozľahlej parkovej zóne pri pláži na okrali Budvy. Do centra starého mesta Budvy príjemná cca 10 min. prechádzka. Vzhľadom na rozľahlosť hotelového komplexu Sl. Plaža je vzdialenosť na pláž räzna (od 200 do 800 m), záleži od lokalizácie izby v hotelovom komplexe.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Prvu noc sme boli ubytovaný v izbe s katastrofálnou pozíciou, t.j. oproti reštaurácii, kde hrala hudba cca do 01:30 hod. (hlasito a spev bol falošný, nepočúvateľný...)a hostia sa zabávali do 03:30 hod. ráno. Nič sme sa nevyspali. Navyše izba bola na prízemí, okenice sa z bezpečnostných dôvodov nedali otvoriť a terasa bola obohnaná dookola vyše 2,5 m múrom, takže z izby sme nevideli nič. Myslím, že aj vezni vo väzení majú lepší výhľad ak v danej izbe hotela.Po reklamovaní na druhý deň sme dostali izbu k našej spokojnosti, v tichšej zóne hotela s výhľadom z terasy do parkovej zóny. Výmenu izby sme si zabezpečovali samy, delegáta CK Globtouru sme o reklamácii informovali, no reklamáci nevybavil.V hoteli Sl.Plaža je na 95 percent ubytovaných ruských turistov, ktorí majú príšerné správanie.....My Slováci a zopár Čechov a Poliakov sme svojím správaním boli ukážkoví turisti. Ubytovaní boli aj nemeckí turisti, ktorí mali správanie taktiež mizerné ako ruskí turisti.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Bez pripomienok a väčších nedostatkov. personál milý a ochotný. Upratovanie izby dennodenne s výmenou uterákov. Pozn.: V izbe si treba preštudovať systém výmeny uterákov, pri jeho nedodržaní sa môže stať, že uteráky Vám nevymenia aj po celý pobyt. Ponuky cestovných agentúr na fakultatívne výlety na každom kroku v hoteli aj mimo neho.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Animačné cvičenia v bazéne Rondo 1, stolný tenis, minigolf, večerné animácie v rámci hotela slabé. Oveľa zaujímavejšie boli animačné večerné predstavenia vo vedľajšom hoteli Alexandra (najmä pre deti).
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
bez výhrad. Mali sme AI, výber jedál bohatý a rozmanitý. K raňajkám by sa zišla nejaká zelenina. Nápoje (alko-nealko, káva, čaj, koláče)od 10:00 do 23:00 hod. v bare na bazéne Rondo 1 (pre AI). Pozn.: Ruskí turisti sa prejedávali, v jedálni sa správali arogantne, drzo a za sebou na stoloch nechávali plno nezjedených jedál a neporiadok...
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pred hotelovým komplexom kamienková, popoludní veľmi preľudnená, plastové lehátka (prehustene rozmiestnené) so slenečníkmi 10 Eur. Oproti pláže na ostrove. Sv. Nikol (3 Eura loď)taktiež preplnené. Voda dopoludnia čistá nádherne kryštálová, popoludní už znečistená.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Vladimír
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela