02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Vopred pokazená dovolenka ~ Recenzia hotela Rafaelo (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Vopred pokazená dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:06.08.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
"Rezort" nie je rezort a hotel je ubytovňa. Navyše je to nebezepčné pre našincov, lebo väčšina klintely sú kososkí Albánci a tí Slovákov neznášajú.
Poloha:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Ide o turistické sídlisko. Preplnené, more plytké a špinavé.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Izby sú štandartné, ale interiér izieb na web stránke Seneca Tour sa niekomu asi prisnil. Nemá nič spoločné s realitou. Neexistuje automatické upratovanie izieb, iba na výzvu (to je "vylepšenie", pred tým existoval len jeden kľúč, aby chyžné nemohli ísť bez vedomia klienta do izby a kradnúť). Preto si WC papier brali naši turisti z odstavených vozíkov chyžných.Vrcholom je tu „povinný príplatok za výhľad na more“ v budove, kde ani jedna izba nemá priamy výhľad na more! Katalóg opäť klame!
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Nesplňuje štandard "all inclusive": + V tomto hoteli s údajnými štyrmi hviezdičkami chýbali aj úplné samozrejmosti – už po pár dňoch nalievali krabicové víno do plastových pohárov + Namiesto reštaurácie jedáleň, namiesto bohatého výberu jedál biedna internátna strava, kde dominujú také „špeciality“ ako hranolky, nedopečené kuracie stehná, či nezožuteľné kusy hovädzieho mäsa. + „ľahkyoludňajší snack“ bol odbitý napríklad zopár amatérsky zmajstrovanými jednohubkami. Kto nestihol, nemal. Kto stihol, nepotešil sa. + v rámci "all inclusive" nepodávali žiadny tvrdý alkohol, hoci ho mali na sklade + nápoje končili o 22:00, v Tunise aj do 23:00, či 24:00 + zákusky boli oproti napr. Tunisu, kde boli skutočne výstavné, úbohé, ak boli + káva pod úroveň
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Nič si uvedených avizovaných služieb nie je pravda: „zábavné a športové hry“, „animačnygram pre dospelých počas dňa i večer“, „zapožičiavanie rôznych športových potrieb“, „zapožičiavanie kníh rôznych žánrov v slovenskom jazyku pre deti i dospelých“, „zábavné súťaže“, „športové zápolenia“, „loptové hry“ – to všetko boli len plané sľuby, doslova výsmech pre naivných a dôverčivých hlupákov!
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Namiesto reštaurácie jedáleň, namiesto bohatého výberu jedál biedna internátna strava, kde dominujú také „špeciality“ ako hranolky, nedopečené kuracie stehná, či nezožuteľné kusy hovädzieho mäsa.
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
+ bar na pláži tam nie je (hoci pracovníčka cestovky sa zaprisahávala, že áno), najmä mladé rodiny si tak museli nápoje pre deti nosiť stovky metrov z „rezortu“. A aj to im dovolili až po protestoch. + Osušky na pláž tak isto neboli. + Na pláži boli na izbu k dispozícii 2 ležadlá a 1 slnečník len v prvé dni. Len čo zodpovedný zriadenec zistil, že niektorí
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Gustáv Murín
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela