02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Je čo zlepšovat... ale celkovo OK ~ Recenzia hotela Rafaelo (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Je čo zlepšovat... ale celkovo OK
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:september 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:26.09.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
V priemere spokojnosť,no veľa maličkostí,ktoré kazia celkový dojem.4* štandard to určite nie je a treba s tým počítať.All inclusive takisto ani náhodou,lepšia plná penzia.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Stredisko veľmi preplnené,bez architektonických obmedzení,budova nalepená na budove,žiadne súkromie a bránia si navzájom vo výhľade.Stredisko by bolo pekné,keby to niekto reguloval, takto to je proste chaos.Nedoriešené pozemné komunikácie,parkovanie,voda a elektrická energia.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel nový,no povodne pravdepodobne stavaný ako apartmánový dom- jeden výťah na 8 poschodí ( na každom 6 izieb),poddimenzovaná jedáleň.Izby veľké a priestranné,super balkón,len výhľad nič moc,kuchynský kút v izbe.Postele vŕzgajúce a v zlom stave.Výpadky elektriny denne,vo výťahu nie je svetlo,ak ostanete zaseknutý je to veľmi nepríjemné.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Slabý priemer,aj keď zamestnanci sa naozaj snažia. Na recepcii len 1 pracovníčka ovláda AJ,zvyšok nie,chyžné takisto nehovoria cudzím jazykom, takže akékoľvek požiadavky len cez recepciu a aj tie viac- menej ignorujú a neplnia načas( upratané izby,doplnenie uterákov ktoré pravidelne chýbali ).
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Športové vyžitie skoro žiadne,behať po pláži sa kvôli kope odpadov a všade stojacim fúrikom s pečenou kukuricou nedá,volejbalové ihrisko len jedno na konci pláže,futbal ,ping pong vôbec,bicykle len vodné a v zlom stave,jeden vodný skúter na 7 km pláže,animácie na pláži žiadne,aerobik ani náhodou.Animácie vypísané na hotelovej nástenke sa tiež nekonali a animátorov sme nevideli ani raz ( slovenských).
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
All inclusive v Albánskej verzii:raňajky,obed,káva,večera.Nič medzi tým,chýba bar na pláži a nápoje cez deň všeobecne.Inak strava chutná a je z čoho vybrať,reštaurácia ale veľmi preplnená.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pekná piesková,ale okrem hotelovej časti dosť špinavá ( plastové poháre,sáčky,obaly od jedla,ohryzky kukurice,špaky,použité plienky).Na každú izbu jeden slnečník a dve lehátka, všetko veľmi blízko pri sebe a nulové súkromie.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Zuzana G
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela