02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Uhol pohľadu ~ Recenzia hotela Bleart (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Uhol pohľadu
Váš vek:viac ako 60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:19.09.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel som si vybral na základe referencií. Za všetko mal 100% len za ubytovanie mu bolo hodnotenie krátené. Ľudia prosím Vás píšte pravdu, alebo si nevážite svoje peniažky? Ako môžete v dnešnej dobe ohodnotiť pláž bez možnosti spláchnutia slanej vody z tela, bez možnosti prezliecť si mokré plavky, použiť WC, kde sú len dva odpadkové koše, kde sa vyhýbate črepom na100%. Prečo má hotel "vynikajúcu" polohu, keď Vás pri vykladaní batožiny skoro zrazí auto, keď k Vám doráža hluk z diaľnici, uspáva a budí Vás pískajúci vlak? Prečo je obsluhujúci personál milý a ústretový, keď pozná len číslovky v angličtine a potom Vás posiela kade-tade? Asi je to ten uhol pohľadu. Prečo CK hodnotí hotel v katalógu 4 a pol hviezdičiek keď samotný hotel v offisse sa prezentuje len ako 4 hviezdičkový, hotel pre návštevníkov nič viac neponúka. Návštevníci(hlavne mamičky s malými deťmi) by mali byť CK upozornení i na také maličkosti, že pod pokutou 50,- eur je zakázané v chladničke mať uložené akékoľvek potraviny. Muži na uplatňovanie prohibičného zákona... Celkové hodnotenie: tento hotel už nenavštívim.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
-k pláži t.j. k moru, vynikajúca, priamo pri pláži, ale:1)miestna komunikácia vedie priamo popod okná hotela, dvojprúdová diaľnica súbežná s ňou a s nimi súbežná "živá" železnica. Hluk, smog a prach. 2)cestou k pláži z jednej strany stavenisko (stavajú ďalší osem poschodový hotel), z druhej strany typický južanský neporiadok (vyslúžilé morské dopravné prostriedky-hrdzavé člny, bicykle...)
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
K ubytovaniu v podstate nemám pripomienky, keď opomeniem pokazený mechanizmus splachovania WC a ukazujúcu sa vodnú (čierna) pleseň v kútoch poza dvere a okolo umývadla popod zrkadlo. Ale toto sú "bolesti" väčšiny hotelov.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ochota personálu obyčajne končí slovíčkom "reception" alebo "manager". Ponúkol som slovenčinu, ruštinu, nemčinu a angličtinu ale vždy som skončil v týchto intenciách. Ak nebol poblíž manager (ale ako ho spoznať?) alebo ste bol ďaleko od recepcii...žiaľ. Za celú dobu pobytu neboli včas pripravené raňajky, vždy niečo chýbalo (nápoje, káva malé lyžičky...najhoršie bolo keď chýbal i "manager").
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Šport: žiadny. Zábava: živá hudba na móle. Typické grécke a turecké melódie. Sem-tam ruské a talianske, raz som počul i akože "beatles". Takže ak neviete grécke a turecké tance do kruhu, máte smolu lebo utancovať "Kaťušu, Podmoskovskie večera a Kazačok v mojom veku sa nedá. Ale na počúvanie celkom príjemné. Nič viac nebolo.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Klasika, stále sa opakujúce menu je už klasika, na ktorú som si na dovolenkách zvykol. Navyše nepodávali maslo, ale len margarín, čím i sladké raňajky boli "netypické". Chlebík celý čas len jeden druh-biely.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotelová pláž bola každý deň čistená (uhladená), lehátka očistené. Pláž ale za poplatok bola prístupná i domácim, čo sa prejavilo hlavne v nedeľu -mierne preľudnená a hlučná. Pláž nemá WC (vraj hotel a tí domáci? Pokajdené decká umývali v mori). Pláž nemá sprchy. Pláž nemá prezliekacie kabínky. Priamo pomedzi lehátka chodia domáci obchodníci a žobráci s nastrčenými rukami. Po pláži ponúkali koníka na jazdenie, chvála, že bol popod chvost podviazaný, ale akože "malá" potreba išla do piesku. So somárikom predávali ovocie, ten ale nebol ani podviazaný a dobre stavaný bojový pes veselo "značkoval" každý väčší stĺpik na pláži a na móle. Pláž sa ráno i večer menila na akúsi chabo osvetlenú promenádu (z dôvodu polohy hotela ani nemohla byť inde), ktorú večer zaplnili "vetešníci" so svojimi stánkami, takže ráno ju síce dvoja robotníci s lopatami a s traktoríkom akože vyčistili, ale i tak sa našli vrchnáčiky, slámky, umelé lyžičky, ale najhoršie boli črepy z keramiky i zo skla. Takže poriadne pozerať kam šliapete. Celú dobu som nevidel, aby si malé dieťatko hralo v piesku, mamičky asi vedeli prečo.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Miroslav
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela