02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Priemerna dovolenka ~ Recenzia hotela Seher Sun Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Priemerna dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:10.09.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Dovolenka pre nenarocnych klientov. Hotel je vybaveny priemerne, ma jeden vonkajsi bazen pre dospelych a jedena malicky bazenik pre deti. V case nasho pobytu bol obsadeny prevazne ruskou klientelou, co nam dost liezlo na nervy, aj ked sa povazujem za tolerantneho cloveka a nemam vyhrady voci inym narodnostiam. Tito klienti boli hlucni a nebrali ohlad na to, ze tam je okrem nich aj niekto iny. No mozno sme len my mali smolu na turnus. Neviem...
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel je vzdialeny od plaze cca 100m, co je velmi komfortne. Na plazi je umiestneny hotelovy bar s ponukou napojov a jedal, co tiez hodnotim kladne. Vyhrady mam voci tomu, ze nas cestovna kancelaria neupozornila, ze priamo na hotelovu plaz usti kanal resp. stoka, ktory sice oni nazyvali, ze pristav pre par rybarskych clnov, ale pri vecernej prechadzke sme zistili, ze tato stoka sa tiahne az bohvie odkial.... Preto sme po troch dnoch prestali hotelovu plaz vyuzivat a chodili sme na verejnu plaz, ktora bola za tymto kanalom a kde bola viditeľne cistejsia voda.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Izba bola pekna, s balkonom, my sme mali vyhlad na more. Vybavenie standardne, na balkone boli dve plastove stolicjy, v kupelni vana. Po štyroch dnoch nam sice zacala tiect klimatizacia, ale po dvoch urgenciach nam ju prisli opravit. (Nasim spoludovolenkarom, ktorym tiez tiekla dali plastove vedro a do konca dovolenky im voda kvapkala do vedra). Upratovanie bolo fajn, my sme si davali upratat izbu kazdy druhy den. Vzdy sme vyvesili cedulku "Please clean our room" na dvere, nechali sme baksis a stale sme mali dostatok cistych uterakov a mini bar naplneny aj double.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Na recepcii ovladali anglictinu len minimalne aj ked sa snazili. Nikdy som nevedela, ci ma pochopili alebo nie. V jedalni nam trosku vadilo, ze nam z pred nosa brali taniere aj ked sme nemali este dojedene... Vzdy som mala pocit, ze rychlo rychlo... a vypadnite. Animacne programy nejake boli, ale dost bieda. Animatori boli Rusi, a bolo vidiet, ze je pomaly koniec sezony, lebo davali najavo, ze uz toho maju plne zuby. Casnici boli mili aj ked niekedy posobili ich uniformy dost zanedbane.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Videli sme tam nejako vodne polo, sipky... Na plazi bolo mozno uzit si padak, banan, a myslim ze aj skuter. Dalo sa taktiez previezt na piratskej lodi. Vecerny program asi dvakrat do tyzdna ziva hudba v hoteli a detska diskoteka, tiez dvakrat. Ale dalo sa ist pozriet na animacne programy do vedlasieho hotela, ktory taktiez patri do skupiny Seher.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Jedlo bolo fajn, kazdy si nasiel nieco pre seba. Dostatok zeleniny aj ovocia. Trosku ma sklamali zakusky (tie vela ludi ospevuje, ze ake su v Turecku vynikajuce, mna teda vobec nenadchli.) Ovocie bolo super.
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotelova plaz ako som uz spominala bolo velke sklamanie koli stoke, ktora ustila do mora priamo na tuto plaz. Aj ked bola dostatocne siroka, vstup do mora pozvolny, piesok az po bojky.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:iveta
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela