02/33872835

všetky kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Recenzie hotelov

Najnovšie recenzie:
perial Shams Hodnotenie: 6 starstarstarstarstarstar
Dátum pridania: 09.04.2014
perial Shams je naša srdcovka :) ,,, o pár dní tam letíme už po 5 x :D (5x za posledné 4 roky) ,, hotel určite kazdému odporúčame :)
Recenzia
Grécko / Thassos / Skala Prinos / Hotel Alea (4*)
Hodnotenie: 5.9 starstarstarstarstarstar
Dátum pridania: 06.04.2014
... Keďže som minulú sezónu pracovala v tomto hoteli, môžem ho vrelo odporúčať. Kolektív bol milý, priateľský a mali veľmi dobrý vzťah k deťom :) Strava bola celkom fajn, aj keď pre ľudí, ktorí neholdujú gréckemu štýlu kuchyne...
Hodnotenie
Cyprus / Famagusta / Hotel Crystal Rocks (3*)
Hodnotenie: 4.9 starstarstarstarstarstar-blank
Dátum pridania: 02.04.2014
táto časť makadi už nie Hodnotenie: 4.3 starstarstarstarstarstar-blank
Dátum pridania: 18.03.2014
hotel je síce pekný, ale starý, čo vidieť hlavne na zariadení, balkon je ošarpaný, všetok nábytok by bolo dobré ponatierať, ale záhrady, vstup a nádvorie je úžasný
pekna dovolenka
Bulharsko / Primorsko / Hotel Perla Sun Park (4*)
Hodnotenie: 5 starstarstarstarstarstar-blank
Dátum pridania: 22.02.2014
skoro super
Hodnotenie
Chorvátsko / Istria / Rabac / Hotel Narcis (4*)
Hodnotenie: 4.6 starstarstarstarstarstar-blank
Dátum pridania: 14.02.2014
Hodnotenie
Turecko / Side / Colakli / Hotel Alba Resort (5*)
Hodnotenie: 6 starstarstarstarstarstar
Dátum pridania: 12.02.2014
Uzasny hotel,personal,ubytovanie,strava.Chodime tam kazdorocne uz 4 roky a tento rok ideme znova a konecne sa da na 15 dni.Plaz je uzasna cista a pozvolny vstup do mora hlavne pre male deti.vyskusali sme rozne destinacie a hotely a tento je momentalne...
Super:)
Chorvátsko / Stredná Dalmácia - Makarská riviéra / Tučepi / Vila Mario (3*)
Hodnotenie: 4.9 starstarstarstarstarstar-blank
Dátum pridania: 11.02.2014
Zájazd sme kupovali s miernymi obavami lebo sa nám to zdalo lacné ale boli sme veľmi milo prekvapení a určite sa tam raz vrátime. Odporúčam skôr pre ľudí ktorí hľadajú pokoj a nie nočný život:)
super dovolenka
Turecko / Side / Colakli / Hotel Alba Resort (5*)
Hodnotenie: 5.7 starstarstarstarstarstar
Dátum pridania: 29.01.2014
Hodnotenie
Cyprus / Protaras / Vrissiana Beach Hotel (4*+)
Hodnotenie: 5 starstarstarstarstarstar-blank
Dátum pridania: 26.01.2014
skvelá dovolenka
Najlepšie hodnotené hotely:
Turecko / Side / Evrenseki / Hotel Adalya Ocean deluxe (5*)
Priemerné hodnotenie: 6.0 starstarstarstarstarstar
Turecko / Side / Manavgat / Hotel Ali Bey Club Manavgat (5*)
Priemerné hodnotenie: 5.9 starstarstarstarstarstar
Turecko / Side / Colakli / Hotel Alba Resort (5*)
Priemerné hodnotenie: 5.8 starstarstarstarstarstar
Španielsko / Andaluzia / Roquetas de Mar / Protur Roquetas Hotel & SPA (5*)
Priemerné hodnotenie: 5.8 starstarstarstarstarstar
Turecko / Kemer / Kemer / Hotel Kemer Resort (5*)
Priemerné hodnotenie: 5.8 starstarstarstarstarstar