02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Seher Sun Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:02.09.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Dovolenka vhodná pre rodiny s detmi a neplavcov.Za všetko je treba dať nejaký bakšiš, či už nejaké to euro alebo sladkosť.Pri výbere izby si treba priplatiť na recepcii a hneď máte väčšiu a lepšiu izbu( naša skúsenosť)Prevažná väčšina ruských a nemeckých turistov,nájdu sa aj český.dohovoriť sa dá rusky,nemecky a anglicky.Personál milý ale nájdu sa aj večne hundrajúci.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Cesta z letiska trvá asi 70 min.Dá sa cestovať autobusom do mesta Side, kde v pohode kúpite všetko.My sme neboli, stačilo nám nákupné centrum na pár suvenírov.Samozrejme je treba zjednávať.Skoda, že hotel je bízko nejakej riečky, kde je veľa komárov a smrad.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Menšie izby a s poschodovými posteľami,my sme až na tretí krát dostali väčšiu izbu za príplatok do pasu.Netreba sa dať odradiť, že lepšie izby nemajú.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Upratovanie každý deň,ak sa dá upratovačke nejaká sladkosť alebo 1 euro hneď je to vidieť.Vodu sme mali v chladničke len 1,5 l,2x fanty 2dl a 2x pepsi.Za pár cukríkov sme dostali 2 fľaše vody.Upartovačky boli milé, usmievavé.Hotelový bar neponúka fľašovú vodu,malý výber miešaných nápojov
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Každý deň vždy nejaký program,vystúpenia sa nám páčili,animátorky milé deťom sa venovali prevažne kreslili na papier maľovali aj na tričko,vysypávali obrázky farebným pieskom , ale za to sa platilo.Večer mini disco pre deti, večer disco pre dospelých pri pláži,plážový volejbal a vystúpenia tureckých súborov.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava na jednotku boli sme spokojné,dalo sa vždy niečo vybrať.Chutilo nám všetko, dobre ochutené vkusne upravené v dostatočnom množstve.Strava vhodná aj pre deti či vegeteriánov.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Pláž neupravujú ani nečistia,sú tam vysušené morské trávy.boli sme blízko zátoky, kde pristávali výletné lode, vtedy tam bol smrad.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:M/J
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela