02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Nespokojní ~ Recenzia hotela Nerton (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Nerton Hotel ★★★★
Turecko / Side / Side
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Nespokojní
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:28.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel ma veľmi sklamal. CK ponúka hotel ako 4*, ale ja by som mu toľko nedala.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha je výborná, čo sa týka blízkosti mora a centra Side. Ale tým, že je tak blízo centra mesta Side tam bolo neskutočne veľa turistov. Pláž mi pripomínala Bibione...milióny ľudí a tiež domorodcov.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Takže prvé dve noci sme bývali v izbe, ktoré podľa mojich predchádzajúcich skúseností z hotelov mohla mať max. 3*. Na sprche nebol ani záves, takže celá kúpeľna bola pod vodou, kufor sme museli mať na nočnom stolíku, inak by sme sa v izbe vôbec nepohli. Krinka (pardón krinôčka) na veci bola tak maličká, že veci sme museli mať na odkladacom stolíku. Izba bola situovaná do vedľajšej ulice, kde bola každú noc (boli sme tu dve noci) diskotéka. Klimatizácia tu síce bola, ale otočená na posteľ, takže nám celú noc fúkala na hlavu. Bez nej by ste nezaspali, nakoľko vonku bolo v noci 30 stupňov. Po dvoch dňoch sme sa sťažovali na recepcii a po naznačení bakšišu nám ju celkom ochotne vymenili. Vymenená izba bola krajšia.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Všetky vnútorné priestory /okrem izieb/ boli neklimatizované...takže tam bolo veľmi teplo...veľmi. Izba uprataná každý deň, izby boli štandardné (tie po vymenení). Všetci čakali na bakšiš. Ale inak čistota aj ochota napr. čašníkov bola dobrá...
Šport a zábava:
Šport - boli tam animátori, ktorí sa o Vás v prípade záujmu postarali. My sme tieto služby nevyužívali.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Strava bola hotová katastrofa. Po prvé: neklimatizovaná jedáleň, pri 44 stupňoch to bol trest jesť, nie radosť. Po druhé: tento hotel nemá chladiace servírovacie boxy, čo znamená, že všetky šaláty, zelenina, ovocie, zákusky, boli len tak položené na servírovacích stoloch (poznamenávam, že teplota vzduchu bola v tieni cca 40 stupňov) na ktoré boli otočené ventilátory. Pri pohľade na tieto misy, ktoré oblietali muchy sme boli znechutení.... vyberali sme si len grilované, stále sa opakujúce kuracie mäsá, hranolky, dusenú teplú zeleninu...jedlá sa stále opakovali, takže môj syn bol 11 dní na kuracine, hranolkoch a kečupe. Das ist hrúza. Chodím po dovolenkových destináciách každoročne, už 10 rokov, ale toto bolo najhoršie, čo som kedy videla. Zákuskami je Turecko typické...boli sme tam už 3 raz. Ale tento hotel si bol vedomí, tým, že ak dá tie zákusky v 40 stupňoch na teplé stoly, že ich nikto nebude jesť, takže pekne ušetrili. To isté platilo pri "studených" šalátoch a zelenine. Ovocie....jeden druh melóny boli každý deň. O servírovaní nebudem radšej hovoriť. 2 x bola broskyňa - v bedničke (asi ich práve otrhali zo stromu), 1x trnka tiež v bedničke...servírovanie typické pre 4* !!!!!
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pláž bola možno niekedy piesková...hovorím o vstupe do mora. Ale nakoľko asi niečo stavebne niekto upravoval a nevedel kam zo stavebným odpadom, tak pri vstupe do mora najdete otlčené tehly...nepomýlte sa nie sú to červené kamene...len obyčajné tehly. Keď prejdete túto cca 3 širokú časť, potom už je to spomínané pieskové more. V mori je tisíce ľudí, preto sme sa my zdržiavali pri bójkach...cca 200 m od brehu.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Gabriela
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela