02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Elenka ~ Recenzia Hane (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Elenka
Váš vek:viac ako 60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2016
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:30.09.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
Bola som v Turecku viackrát ale tento hotel splnil moje očakávanie na 100 %. Bola som veľmi milo prekvapená. Ubytovaním, plážou ktorá nemá konkurenciu, personál milý, ústretový všetko bolo bez problémov.Ubytovanie, strava super. Záhrada ktorou sa prechádza na pláž nádherná. Snáď jednú pripomienku ktorú mám je že za matrace sa muselo doplácať a to mi pripadá v 4 hviezdičkovom hoteli trošku smutné. Len túto jednú pripomienku ináč všetko bolo v najlepšom poriadku a povedané supééééééééééééééér.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Priamo na pláži dá sa prechádzať po pláži veľmi dlho. My sme sa prechádzali každý deň 1hod. raz na jednú stranu a potom na druhú stranu. Super prechádzky po krásne piesočnatej pláži , more teplučké.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Izba normálna pre 2 ľudí. Pekný balkón. Nábytok trošku starší ale nedá sa povedať že to bolo zastaralé. Nakoniec neišli sme na izbu ale na more. Upratovali každý deň, uteráky menili tiež každý deň. Samozrejme že maličký bakšiš sa dáva pani, ktorá sa stará o poriadok je samozrejmosťou. Bežné vybavenie izby. Na izbe klimatizácia ktorú sa zapnete vtedy ak to potrebujete.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Výborne. Veľmi milý ochotný personál vždy s úsmevom Vás ráno pozdravil aj v priebehu dňa. Je pravda že väčšinou klienti boli nemeckého pôvodu a boli veľmi slušní. Na recepcie sa snažili vyhovieť naším požiadavkám vždy ak to bolo možné. Dokonca sa snažia učiť aj po slovensky.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Moc sme sa nezúčastňovali ale boli tam rôzne športy. Tenis. gymnastika v mori. hádzanie maličkými vreckami s pieskom , petankg a pod.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Nedá sa nič vytknúť, každý mal možnosť si vybrať čo mu srdce žiada. Super
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Najkrajšia pláž akú som doteraz navštívila. Odporúčam všetkým.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Elena Slámková
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela