02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Štandard ~ Recenzia hotela Sultan of Dreams (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Sultan of Dreams ★★★★★
Turecko / Side / Kizilot
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Štandard
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:20.08.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Príjemný nový hotel s dobrou polohou. Pekná pláž, dobrá a bohatá strava.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Asi 18 km od Side, resp.15 km od Manavgatu, takže kto tam chcel ísť nakupovať nemal problem. To isté predávali v obchodoch pred hotelom. Ku moru blízko, žiadne veľké stúpania. Myslím, že bez problémov na vozíčku na 5 metrov ku moru. Potom už piesok.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
My sme mali peknú veľkú izbu, ale malú posteľ - šírka asi 150 cm a jeden spoločný paplón. Takže spomienky na mladosť. Kúpeľňa mala len jeden technický problém - voda zo sprchovacieho kúta odteká na podlahu. Ak si nedáte pozor, spadnete. V TV ide TA3.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Upratovanie na izbách len tak ledabolo. Ak necháte €, tak sa na pár dní zlepší, no ďalej len tak,tak. Na plázi sa raz objavil chlapec, čo pomahal pri stavaní slnečníkov. Pláž čistá a uprataná. Plážové uteráky vydávajú na takom zašitom mieste, tak ich nosíte na noc na izbu.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
V areali jeden stolnotenisovy stôl. Na pláži volejbal a petange denne. Organizovaný aerobik. Vecer organizované akcie. Animátori sa bavili a pôsobili nevtieravo a príjemne
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava velmi rozmanitá, 3-4 formy úpravy každého mäsa. Samozrejme nie bravčové. Najsilnejšia stranka hotela. Problem s počtom pripravených stolov a jedeniachtivých hostí. Akoby nedostatok personálu na prípravu miest. Pri dverách postávajú manažéri a nemanažujú.
Pláž:
Velmi pekná, čistá. Vstup do mora po jemnom (0.4 cm) až hrubšom štrku do 5 cm. Okruhliaky, nič ostré. Topánky do vody pomôžu, no nie su nutné. Na pláži malý bufet. Pivo, cola, fanta, sprite, automat na teplé nápoje, gofry,arabské placky, voda a iné nápoje, ovocie. 13 schodov vyššie veľký celodenný bar. WC trochu ďaleko od pláže.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Ivan
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela