02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

spokojnosť ~ Recenzia hotela Sultan of Dreams (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Sultan of Dreams ★★★★★
Turecko / Side / Kizilot
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:spokojnosť
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2016
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:17.06.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
S hotelom sme boli veľmi spokojní. Takmer žiadna výtka nie je. Hotel vyzerá presne ako na fotkách. Viem, že nie je jednoduché nájsť hotel, tak dúfam, že našou recenziou pomôžeme.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha hotela, my sme hľadali, presne tento typ dovolenky, akú ponúka tento hotel. Jedinou našou starosťou bolo, kedy vstaneme, čo budeme jesť a či pôjdeme k bazénu alebo k moru. Z letiska sme cestovali niečo cez hodinu, ale cesta rýchlo zbehla. Pri hotely je menšia ulička s obchodíkmi, nejaké tie suveníry, magnetky, osušky, oblečenie, zopár stánkov asi tak zo 20. Dá sa zjednávať. ;) Inak nejaké nákupné možnosti v okolí hotela neboli. Ale hotel ponúka aj rôzne výlety, jeden z nich je aj zameraný na celodenné nakupovanie. Ale to Vám všetko povedia hneď po príchode.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
My sme boli ubytovaní v budove bližšie k bazénu a pláži. Ja som bola z toho nadšená, mali sme aj bočný výhľad na more, ale na izbe sme trávili min. času. Izba je neskutočne pekná, úplne presne taká, aká je na fotke, čistá. Každý deň Vám vymieňajú uteráky, ustelú. Myslím, že aj bar sa dopĺňal. Nejaké tie nápoje. Na začiatku som napísala, že takmer žiadna výtka, akurát jedna malička, že klimatizácia s nami trošku nespolupracovala, nahlásili sme to delegátke a riešilo sa to a aj vyriešilo. :) V našej budove bolo aj fitness centrum, zdarma, sme využili, ale zo trikrát. A taktiež v suteréne tejto budovy sa meniny uteráky. Na začiatku sme dostali dve kartičky, ktoré sme každý deň menili za čisté osušky k bazénu a k moru.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Šport a zábava:
Ak niekto vyhľadáva aktívnu dovolenku. V cene je volejbal na pláži, šípky, tá ich hra s guličkami na pláži. Animátori každý deň sa starajú o dovolenkárov, či už o ich deti alebo dospelých. Pri bazéne každý deň rôzne súťaže. Aj nejaké cvičenia ráno/doobeda bývali. Či poobede aerobik.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava super. Veľký výber. V podstate sa to obmieňalo, ale zároveň opakovalo. Tiež by som sa čudovala, že za 11 dní, ktoré sme tam strávili by bolo stále niečo iné. Ale bola veľmi chutná, cez mäso na rôzne spôsoby, ryby, vajcia, polievky, sladké, ovocie, zelenina, párky, palacinky, super. Ja som pribrala 3 kg. Cez deň fungoval aj bar medzi bazénom a plážou, alko, nealko náoje, pivo a tento bar slúžil cez obed aj na obed. Keď sa nám nechcelo z pláže do hlavnej, tej prvej budovy, sme sa tu dobre najedli. Vždy bola polievka a najradšej sme mali gyros, vonku. Výber z 3 - 4 jedál, vonku. Ale, ak mal niekto chuť na sladké vafle robili v bare na pláži. A medzi bazénom a vonkajším barom bola taká zlatá pani, ktorá robila také tie typické turecké placky, buď s čokoládou alebo na slano.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Vždy sme si našli voľné lehátka a slnečník. Nikdy nebol problém. Odporúčala by som obuv do vody, predávajú tam aj krásne gumenné topánky do vody, na štýl balerín, pre ženy do vody. Pláž bola pieskovo, neskôr kamienková, pri vstupe do mora iba drobné kamienky.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Mária
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela