02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Pohoda ~ Recenzia Starlight Resort (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Pohoda
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2019
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:16.09.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Turecko sme si zopakovali po siedmych rokoch. Po predošlej skúsenosti sme šli trošku s obavami, ale potvrdilo sa nám to, že vždy je to o ľuďoch, s ktorými prídete do kontaktu, nie o národe. Za posledných 15 rokov jednoznačne najlepší rezort v akom sme doposiaľ boli a to vo všetkých parametroch, ktoré sa dajú hodnotiť. Proste fantázia. Budúci rok je to jednoznačne náš dovolenkový favorit.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Super, treba vidieť.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubytovaní sme boli v izbe, vždy čisto upratanej s pravidelne doplneným minibarom - nealko, nachádzajúcej sa v jednej z mnohých záhradných viliek. Okolie viliek bolo perfektne udržiavané, nádherná zeleň, ktorá z cesty na pláž (cca 300 m) a do jedálni (v hoteli a aj pri bazénoch - cca 150 m), prípadne za športom a zábavou, vytvárala pastvu pre naše oči. Vždy bolo čo obdivovať.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Ako som už uviedol, fantázia. Na všetkých postoch sme sa stretávali iba s veľmi príjemnými ľuďmi, ktorí boli skoro vždy usmiatí a vždy veľmi ochotní. Boli vždy vyťažení na maximum a napríklad personál baru pri pláži a bazénoch si našiel vždy čas na príjemný úsmev a zopár prívetivých slov.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Kto chcel pohyb alebo zábavu, tak si určite mal z čoho vybrať.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Fantázia. Jedným slovom „pôžitok“ a to nie iba pre žalúdok, ale aj pre oči. Obrovský výber, všetko chutné a pekne naaranžované. A aj po stránke hygienickej to bolo všetko na primeranej úrovni.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž pieskovo kamienková s postačujúcou kapacitou slnečníkov a lehátok pre všetkých hostí, bola vždy upravená s príkladne udržiavaným poriadkom. More čisté, ale trochu divokejšie, vlny občas robili dosť veľký problém. Pozvoľný vstup si predstavujem trošku inak, pre slabších plavcov, ku ktorým patrím aj ja a neplavcov trošku menšia komplikácia. Ale asi v tom je tá krása mora.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Miroslav Filler
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela