02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Až na malé drobnosti VEĽKÁ SPOKOJNOSŤ ~ Recenzia hotela Euphoria Palm Beach Resort (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Až na malé drobnosti VEĽKÁ SPOKOJNOSŤ
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:august 2019
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:14.08.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Chcela by som najmä vyzdvihnúť cenu, ktorá na Turecko so službou Ultra all inclusive bola celkom priaznivá.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hoci sa uvádza, že komplex hotela je 0 metrov od mora (čo je aj pravda, keďže kompex siaha až k moru). Niektoré domčeky (nachádzajúce sa blízko recepcie) majú od mora aj cez 500 metrov. Čo nie je úplne na škodu, lebo prechádzky komplexom boli veľmi príjemné, avšak niekomu by to mohlo vadiť.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie bolo čisté, komfortné, s balkónom - rovnaké ako na fotografiách. Uteráky (menili denne), papuče, kozmetika, fén,...boli k dispozícii. Klíma fungovala v poriadku.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Čašníci aj animátori boli veľmi priateľskí, aj keď sú zvyknutí viac na Ruskú klientelu, ktorej tam bolo hádam aj 90%. Niektorí vedia po anglicky, ale väčšina ovláda viac ruštinu, ale dá sa dohovoriť úplne v pohode. Keď sa niečo známym pokazilo (či už klíma/trezor) mali to hneď v ten deň opravené.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Bohatý animačný program pri bazéne, rôzne hry, aj pre dospelých aj pre deti. Večerný program, každý deň diskotéka/ niekedy živá hudba. Nikde sme neplatili nič naviac za drinky.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Veľmi pestrý výber, od mäsa (grilované, pečené, rôzne soté), cez ryby (taktiež rôzne pripravované, aj údený losos bol na výber), syrové výrobky (veľmi dobré, dokonca podobné naším korbáčom), zeleniny a ovocia taktiež neúrekom, v neposlednom rade množstvo cukroviniek, koláčov, rôzne torty... Na raňajky si môžte spraviť čerstvú šťavu z pomaranča. Samozrejme aj nápoje kava, čaj, pivo, víno, džusy k jedlu... Pri pláži robili taktiež jedlo od 12-16 (burgre, hralolky a taktiež výborné grilované mäso, vela zeleniny atd adt, samozrejme aj drinky).. V baroch dobré pivo (len keby nebolo v plaste), miešané drinky (záležalo na tom aký tam je čašník, niektorí robili poriadne silné, iní slabšie asi odoka :D )
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pláž bola čistá, kamienková (miestami piesočnatá) avšak to more nebolo nejaká nádhera na aké sme zvyknutí. Miestami boli väčšie kamene, ja som preferovala ísť z móla do hlbokej vody. Pre plavcov je to fajn :)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Zuzana
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela