02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia Seamelia Beach Spa Resort (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:22.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel by som hodnotil kladne dovolenka super.kazdy klient slusny ziadny problem.90%klientela nemcov malo rusov aj ked boly tak bez problemov.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha vynikajuca krasny vyhlad.nakupne moznosti hned vedla hotela.vsetko uplne nove vybudovane.vsetky hotely naokolo nove krasne.vsetko je dostupne chodzou.do mestecka side je to 5km.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Boly sme 2 rodiny spolu a izby sme mali odelene 2ma poschodiami aj napriek poziadavke dat nas na rovnake poschodie.na jednu izbu jedna karta na odomknutie.ak nie ste v izbe neide elektrika cize ani klima ani chladnicka.divne ale pre hotel usporne.inac izby vporiadku nemal som problem ziadny.jeden problem nastal pri poslednom dni ked sme sa museli vypratat z hotela uz o 12hod a autobus bol z hotela na letisko bol az o 20:40.neochotnost pridelit nam izbu aspon do 6tej hodiny ani za priplatok pricom nas pan delegat vladimir soukup do slubil ze je tu moznost priplatit si posledny den izbu do 18tej hodiny.pan Soukup sa ani nezmohol prist a vybavit to co slubil.Den pred odletom prisiel ale nesnazil sa vyhoviet tomu co slubil a radsej odisiel.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Jedina nespokojnost bola sluzba upratovania izieb.nebola kazdy den a ked aj bola len povrchne.ine sluzby ako wifi tak to je pre nich spanielska dedina.v popise je napisane ze je bezplatne ale je to za priplatok a v miestnosti kde sa da internet pouzit tak nefungoval.ine vyhrady nemam bolo to ok.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Kazdy vecer program pri bazene ale vyhradne pre nemecky hovoriacu klientelu.v podstate vsetky zabavy a sporty boly nastavene po nemecky.ale moznosti je dost.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ranajky bez vyhrad.Obed tazko vybrat.skor je to nemecka kuchyna ktora mne osobne nesedi a kazdy den rovnaka jednotvarna.vecera nastastie vonku grilovane kuracie steaky alebo spiz.v restike rovnako ako obed.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Krasna siroka plaz s vyhladom na mestecko side. More vlnovite cas na plavanie len v skorych ranych hodinach ked je more uplne kludne.teplota vody v mory 29°C cize uplne super rovnako bazen uplne super.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:miroslav borbely
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela