02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

celkom dobrá dovolenka ~ Recenzia hotela Turan Prince Residence (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Turan Prince ★★★★★
Turecko / Side / Colakli
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:celkom dobrá dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:august 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:25.09.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
hotel je celkovo pekný v príjemnom prostredí ale určite nie 5*. Hotel je veľmi vhodný pre rodiny s deťmi, takže pozor, ak si idete od deti oddýchnuť. Určite Vás budú rušiť plačúce a všade vystrájajúce deti.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
poloha mi úplne vyhovovala. nie príliš ďaleko od letiska. Prakticky hneď pred bránami hotela plno bazárov a obchodíkov, dá sa zažiť pravá turecká bazárová atmosféra, ktorá Vás však v hoteli vôbec neruší, do centra Side relatívne blízko.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izby príjemné. Dosť miesta aj pre troch chlapov, veľké skrine. Klimatizácia po celý čas. Trezor a denne dopĺňaný minibar zadarmo. Veľmi potešilo tretie plnohodnotné lôžko, žiadna mini prístelka.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Veľmi dobré, čo sa týka barov a reštaurácii. Nedá sa to však povedať o službách recepcie. personál recepcie veľmi neochotný, ubytovali nás až po vyše hodinovom oneskorení, nikto nám nebol ochotný povedať v čom je problém. Treba rátať aj s tým, že keď sa na recepcii objaví Rus alebo Nemec okamžite sa mu venujú a my akoby sme doslova neexistovali, až to časami človeka riadne iritovalo. Ešte horšie ako recepcia fungujú upratovacie služby. Iba raz vymenené posteľné prádlo, občas chýbal jeden ručník, podlaha zmývaná iba raz za celý náš pobyt. S doplnením mydla či šampónu nerátajte. Nepomáhalo ani sprepitné nechávané na izbe.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
O zábavu bolo ozaj dobre postarané po celý deň. Bohaté animačné programy, samozrejme anglicky alebo rusky. každý večer živá hudba. K dispozícii sú kurty, fitnes, futbalové ihrisko, ping-pong, volejbal, dopláca sa iba za požičanie náčinia, keď máte vlastnú loptu či rakety je to zdarma. Hotel má aj vlastný aquapark s tobogánmi.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Stravovanie bolo vynikajúce. Veľký výber aj skutočne chutné jedlo. Problém bol s miestom v klimatizovanej časti reštaurácie, bolo treba prísť čo najskôr. Na terase ho bolo vždy dosť, ale ja osobne som tam dokázal jesť jedine raňajky. v hoteli sú tri a lá carté reštaurácie, do každej môžete ísť raz za pobyt zdarma. Je potrebné vopred si rezervovať miesto na recepcii, odporúčam hneď prvý deň, ináč sa do niektorej nemusíte dostať.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Čistá, každý deň upravovaná. dostatočný počet lehátok, samozrejme zdarma, mólo s možnosťou skákať. pozvoľný vstup do mora. Dopoludnia more pokojné, popoludní vlny. Od hotela je pláž vzdialená asi tri minúty chôdze po krásnej upravenej hotelovej záhrade. Ide sa celý čas v tieni, po dobrom obede takáto prechádzka určite dobre padne. plážový bar veľmi blízko. Mínusom sú možno iba dve sprchy a jedna na móle.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Ondrej
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela