02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Pekná dovolenka ~ Recenzia hotela Turan Prince Residence (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Turan Prince ★★★★★
Turecko / Side / Colakli
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Pekná dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2010
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:28.06.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Príjemná dovolenka, ale druhýkrát by sme sa sem už nevrátili. Rok pred tým sme boli tiež v Turecku, v inom hoteli a tam sa nám páčilo viac.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
200 metrov veľká tržnica, kde sa dalo kúpiť takmer čokoľvek. Blízko tiež dolmuše, ktorými sa dalo dostať do Side.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Mali sme peknú izbu v budove nad bazénom, kde bola aj hlavná reštaurácia (celkovo 4 budovy, dve vpredu, dve vzadu). Prístelok bol normálna kvalitná posteľ. V kúpeľni vaňa so sprchou. Minibar denne doplňovaný nealkoholickým nápojmi. Trezor bez poplatku.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Všetci boli milí a nech sme mali akýkoľvek problém, vyšli nám v ústrety. Po pár dňoch nás už poznal čašník a išiel sa roztrhať, keď nás videl.
Šport a zábava:
Športové aktivity sme nevyužívali, ale stále sa niečo dialo, bol v hoteli rozpis. Večer minidisco a program animátorov, ktorý bol pre nás však sklamaním oproti minulému roku. Zadarmo ponúkajú výlet loďou do sesterského hotela Turan, kde je aquapark.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Veľmi chutné, veľký výber jedál, aj keď každý deň bolo v podstate to isté :) Pre deti kútik so špagetami a hamburgermi, ktoré si mohli samy urobiť. Z ovocia žltý a červený melón, jablká, pomaranče a broskyne. Čerstvá šťava za doplatok. Veľké množstvo koláčov a každý deň, myslím k večeri, flambované ovocie. V bare pri pláži, piekli turecké placky väčšinu dňa-nebolo na ne treba čakať, takmer vždy keď sme prišli boli už hotové, sladké aj slané. Boli sme aj v a lá carte reštaurácii. V tureckej nám však veľmi nechutilo, rybia bola o niečo lepšia. Skúste taliansku, tá vyzerala skvelo, ale nebol voľný termín.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Pláž bola síce čistá, udržiavaná, pozvoľný vstup do mora, ďalej kamene, kde bolo možné pozorvať krásne rybky, raz sme videli aj korytnačku, ale práve kvôli ceste na pláž by som sem už nevrátila. Bolo treba prejsť cez suterén hotela, potom prejsť veľkou záhradou a dole kopcom(dosť sa tam občas šmýkalo) na pláž(bolo to dosť ďaleko). Nebolo možné prejsť priamo od bazéna ku pláži. Navyše sprchy na pláži boli až nad tým kopčekom. Okolo bazéna bolo málo lehátok, ktoré si ľudia obsadzovali ešte pred raňajkami a počas dňa nebolo možné nájsť dva lehátka voľné. Tobogány nikto nestrážil, boli tam šialené deti, čím vznikali niekedy dosť nebezpečné situácie.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Kik
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela