02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Príjemný rodinný hotel ~ Recenzia hotela Diamond Beach & SPA (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Príjemný rodinný hotel
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:05.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel má kvalitné 4*. Chýbať vám nič nebude, ak sa nastavíte na 4 hviezdičkový hotel. Ak ho však kupujete ako 5* ( a slovenské CK ho tak predávajú) môžete byť sklamaný. Plusové body má za polohu a výbornú pieskovú pláž.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel má malú no príjemnú pieskovú pláž, ideálnu pre deti. Je tam síce ihrisko na Beach volejbal, ale ak sa zapojíte do hry vadiť vám nebude :-). Hotel je asi 7 min. od pláže, takže s výhľadom na more nerátajte, cestou späť sme mali trochu problém, ide sa o kopca. Za hotelom je velikánsky BAZAR, milovníci fejkov si prídu na svoje.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izby sú pekné, s dyhovaným nábytkom, kúpeľné malé ale príjemné. Jediná nevýhoda bola malá skriňa, takže polovica vecí zostala v kufri. Prvé dva dni sa budete ťažšie orientovať, akým výťahom a ktorou chodbou sa kam dostanete. Mali sme izbu 4103, pri malom relaxačnom bazéne, a prvý týždeň (pred prázdninami) to bol veget, prvý júlový týždeň tam pribudli deti a bolo po pokoji :-)
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pred dvoma rokmi sme boli v Beleku a služby sa nedajú porovnať (samozrejme bol to kvalitnejší hotel). Nepretrhnú sa, upratovanie izieb je bez výhrad, čistenie barov, košov v beach bare, "miešačov" mliečneho drinku nevyhovujúce, nemal to kto poumývať ...Toaleta na pláži je dosť nechutná, tá by potrebovala rekonštrukciu, ale inak pravidelné čistená.....Malé espreso vám neurobia :-) miešané drinky len za poplatok, ale nám nechýbali....
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Animátori mierne leniví, ale nenudili sme sa. Máte možnosť 2x denne hrať vodné póle, beach volejbal, gymnastiku (tú som nezažila, je v blbom čase), pin pong, šípky....večerná zábava nás nebavila, úplne bežná, tvorili ju animátori...nezaujala. O deti sa starali 2 kočky, príjemné, ale inak neviem posúdiť. Na pláži máte na výber vodné športy podľa priania...
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Lepší priemer. Chýbať vám nič nebude, kopce čerstvej zeleniny, výborná grilovaná zelenina, veľký výber čerstvých šalátov (polníček, ľadový šalát, rukola), ovocia sme mali dosť, len bolo prekvapujúce nezrelé (za čerešne majú 1*) Ryby mi až tak nechutili (v španielsku mi chutia viac), šaláty z morských plodov, cestoviny pre deti, diétny bufet a samozrejme chutná hovädzina na rôzne spôsoby. Čo ma veľmi sklamalo, len 4 x počas pobytu sme mali baklavu a to som si ju musela vystriehnuť. Boli sme tam na prelome júna a júla, v júni tam mali málo personálu, takže prestierať v hlavnej reštaurácii veľmi nestíhali, v júli sa to zlepšilo.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Tá ma mimoriadne prekvapila, je síce mimo hotela, ale s jemným pieskom, perfektným vstupom do mora, až nechutne teplým morom, pravidelne čistená (to čo tam večer nájdete robíme my turisti...) naozaj pekná.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Daniela
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela