02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Alba Queen (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Alba Queen ★★★★★
Turecko / Side / Colakli
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:30.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Celkovo sme sklamaní že pomer cena a kvalita nebol pomerom. Za veľké peniaze sme dostali štandardné podmienky, služby. Turecko určite, ale iný hotel.
Poloha:
Do Side cca 18km, viacmenej poloha ok. Napadlo ma bazén - jeden veľký s veľkými tobogánmi - lehátka večne obsadené na celý deň, a detský malý bazénik, kde sme boli raz - jedno dieťa sa tam vyhnačkovala tak sme tamnešli pre istotu. (pre porovnanie kamelya hotely majú 8ks bazénov)
Ubytovanie:
Izby menšie, prístelku sme zložili aby sme mohli prejsť na balkón, ale na izbe sme boli málo, aj keď sme boli tak sme sa museli ustupovať jeden druhému aby sme prešli. Našťastie klíma parádne išla, chyžná za bakšiš krásne denne pratala, menila uteráky, pohoda.
Služby:
Služby, hm. Pre deti miniklub denne od 10-12:00hod., potom od 14:17:0hod. Animátorka bola Slovenka z Nitry, šikovná, zlatá. Ostatné služby ok, ale za tú cenu sme čakali viac.
Šport a zábava:
Denne plážový volejbal, viac sme nevideli, ale boli aktivity.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava výborná, pestrá. Pre deti denne cestovina, hranolky a striedalo sa grilované mäsko, mäsové guľky a vyprážané rezne. Super boli detské drevené stoličky. Jediné, že ultra all inclusive o 21:30hod. koniec jedál, len šaláty cez noc s pečivom, zmrzlina len 2hodiny denne od 14:00-16:00 - kedy malý spal, hm. V minibare bez piva, len 2ks minerálka, 2ks vody a pepsi turecká, fanta turecká a sprite v 0,5l fľašiach.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Vôbec nebol vstup pomalý a plytký, boli veľké vlny, syna neraz zrazili k zemi, má 3 roky, vstup po mojich 6krokoch bola voda po pás, nie pomalý a plytký. Plážová reštika ďalej od pláže, vôbec nie na pláži.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Marta
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?menej ako 1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela