02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Rodinný hotel ~ Recenzia hotela Alba Queen (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Alba Queen ★★★★★
Turecko / Side / Colakli
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Rodinný hotel
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:29.07.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Tento hotel vyzerá presne tak ako na fotkách, je pekný.Odporúčam ho hlavne rodinám s detmi. Pokial nemáte deti určite viac odporúčam Alba Royal. Budete tam mat klud a su tam aj miešane drinky ako mochito a podobne, to sme my nemali.Takisto tam robia animačne programy takže sa tam určite nudit nebudete. Nám poradili tento že v Royali by sme sa nudili ale to určite nie je pravda. Je to to iste len bez hlučných detí a boli sme sa aj pozret v Royali a je velmi pekný aj izby ma pekne. Keby že si mam ešte raz vybrať idem do alba Royal. A určite neodporučam masaže Hamam. Naša delegátka Gabriela bola celá žhavá do výletov, už jej oči blikali ked si predstavila kolko na nás za výleti zarobí.Hned ako sme prišli už chcela nech si zakupime výlety že ked si to rozmyslime vráti nám peniaze ale určite nech si nejake vybereme. Tak sme išli na ten hamam ale bola to blbost. stálo to okolo 100 eur a nič moc. Priatelovi tak zošmirglovali kožu že polku dovolenky mal červene brucho, bol v chladku a natieral si to 30 faktorom.Delegatka nám povedala že to je super že potom sa lepšie opálime a dlhšie nám to vydrži. Ale inak dovolenka bola pekná.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel je asi hodinku od letiska.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Izbu sme mali peknu.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Služby tam by bolo ešte čo vylepšovať. Dosť nám chýbalo to že čašnici vobec nechodili a nepýtali sa čo si dáme, ked sme napriklad ležali pri bazene. Myslím si že ked už zaplatíte nie malé peniaze uvítate obluhovanie a nie že sme chodili z jedneho konca bazena na druhy a hladali sme v ktorom bare robia fresh lebo ho robili len v jednom. Bolo to aj za polatok aj bez obsluhy. Lebo čo sme boli napr. v Egypte ten hotel mal uroven 3* a tam chodili aj po plaži a pýtali sa čo si dáme a priniesli nám to aj. tak toto nám tam chýbalo.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Mohli ste hrať tenis, volejbal, futbal, rozne hry v bazene, vodný aerobik, fitnesko je v hoteli. Myslím si že výber bol dobrý.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
strava bola velmi pestrá, velký výber. Jediné čo ma prekvapilo bolo to že som si v jedle 3X našla vlas.Dosť nepríjemne, neviem či náhoda alebo smola ale potom som to hovorila známim a im sa to tiež stalo. Určite treba na to upozornit nech zlepšia hygienu. Myslim si že v 5* hoteli by sa také niečo nemalo stávať..
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž bola pekná boli sme spokojný. K dispozícii máte aj lehátka.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Monika
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela