02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia Euphoria Hotel Tekirova (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:október 2018
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:04.10.2018
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Veľkým plusom je krásna záhrada, čo spríjemní pobyt. Strávili sme krásnu dovolenku
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Poloha hotela je cca 1,5hodiny od letiska. Pre dospelého to asi problém nie je, ale deti asi áno. Hotel je mimo mesta, tak len vybehnutie na prechádzku do mesta nehrozí. V Turecku však majú výbornú hromadnú dopravu, tak nie je problém sa kedykoľvek do mestečka dostať.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Priplatili sme si izbu deluxe, ktorá bola situovaná v domčekoch po záhrade. Náš bol umiestnený v prvej línii, takže sme mali všetko blízko - pláž, jedáleň, bazén, amfiteáter,... Deluxe izby už dávno nie sú deluxe a je vidieť zub času. Boli však priestranné, čisté, denne upratované. Nám tam nič nechýbalo. Nešťastné riešenie hygienických zariadení (toaleta a sprcha) by mohlo byť problematické pre viac člennú rodinu/spoločnosť.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Boli sme spokojní, všetko čo sme potrebovali sme našli. Upratovanie denne, denne čisté uteráky, obliečky (v tomto nám to až vadilo, lebo sa nám to zdalo až zbytočné). Denne čistená záhrada - dajú si na nej záležať. aj okolie páže (promenáda)
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ponuka bola bohatá, využili sme len časť. Animátory sa nám zdali málo aktívny. Zažili sme aj lepšie. Večerná ponuka zábavy bola riešená poväčšine externými zabávačmi - niečo horšie, niečo lepšie. Každému sa páči niečo iné.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Čo sa týka ponuky, výberu - nad mieru spokojný. Tu naozaj nemôže nikto nič namietať - od zeleniny, ovocia, vareného, pečeného, grilovaného,zákusky - od výmyslu sveta. Večere tématicky ladené. Obsluha dobrá,len niekedy sa stalo, že bolo treba čakať na pripravenie stola. Stôl upratali od použitého riadu, ale nenachystali na ďalšie použitie.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Krásna, široká,kamienková, pozvoľný vstup do mora, dostatok slnečníkov a lehátok, keby neboli špekulanti, ktorí si ráno o 6,00h obsadia lehátko a celý deň tam niesú, lebo u pri bazéne - to ale už je na serióznosti ľudí.Pláž pravideľne čistili aj počas dňa, vynášali odpad. Trošku mi vadili všade špaky, ktoré nezbierali, ale to je pravdepodobne tiež o ľuďoch.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Renáta
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela