02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Celkova spokojnost ~ Recenzia hotela Siam Elegance (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Celkova spokojnost
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:31.08.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Dovolenku celkovo hodnotime velmi pozitivne. V Turecku sme boli prvykrat. Privital nas obrovsky hotelovy komplex s mnozstvom turistov a rodin s malymi detmi. Tych deti tam bolo naozaj dost a v niekotrych momentoch sme mali pocit ze sme skor v materskej skolke ako na dovolenke. Co sa tyka okolia nie je tam veĺa moznosti na prechadzky nakolko tam nie je co pozerat okrem zopar hotelovych komplexov a mini obchodneho centra cca s 20 obchodikmi. V obchodikoch nakupite lacnejsie ako v hoteli a da sa s nimi dohodnut dobra cena. Navstivili sme aj turecky bazar ktory tam je kazdu stredu od rana do poobedia. Da sa tam nakupit celkom kvalitny tovar za rozumnu cenu.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotelovy komplex sa nahadza cca 20 min autobusom od Beleku. V okoli hotela vas ninextra neocari, zopar miestnych domcekov, obchodnikov. Pokial vam staci hotelovy komplex tak je to OK.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Izby su utulne, denne upratane s cistymi uterakmi. Na izbe je klimatizacia ktora bola max funkcna, trezor plne k dispozicii. Nemame ziadne vyhrady k ubytovaniu. Vyhlad sme mali na bazeny a zahradu.
Služby:
Šport a zábava:
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Stravovanie bolo vyborne len v jedalni bolo vela stravnikov a casto tam vznikali dlhe rady na jedlo.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Siroka s kamienkami, lehatka na plazi k dipozicii, len bolo potrebne ich skoro rano zarezervovat lebo neskor ste uz nemali sancu ziskat volne lehatko. To hodnotime vyraznym minusom. More bolo teplucke.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Lubka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela