02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Úžasný hotel! ~ Recenzia Limak Atlantis De Luxe Hotel and Resort (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
LIMAK ATLANTIS ★★★★★
Turecko / Belek / Belek
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Úžasný hotel!
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:jún 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:12.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Hotel je 100x krajší ako na obrázkoch! Nádherné prostredie, pláž, obrovský výber skvelého jedla,neuveriteľne dobrý animačný tím a večerné programy boli super. Hotel pre všetky vekové skupiny! Je super pre rodiny, ale aj pre mladých či starších.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel je síce ďalej od centra, ale dostanete sa do neho veľmi rýchlo (5min.) keďže pred hotelom čakajú taxíky, a stačí keď na recepcii poviete že chcete ísť do mesta a ide sa. Mesto je nádherné, obchody od výmyslu sveta.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie bolo nádherné. Prvú noc sme síce mali problém s izbou, prileteli sme v noci, a hodili nás do rezortu, čiže sme izbu nemali v hlavnej budove aj ked sme si za nu zaplatili a dokonca priplatili v cestovke ale recepční boli ochotní a hned na druhý deň sme sa presunuli do novej veľkej izby na 4.poschodí s výhľadom na krásnu oázu bazénov a záhrady, výhľad bol krásny a vôbec nevadilo že sme nemali výhľad na more, izba perfektne zariadená, LCD TV, sušič vlasov, minibar, krásna kúpeľňa.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Čistota na 1*. Vždy upratané a doplnený minibar. Dokonca nám aj zoradili topánky ktoré sme mali rozhádzané po celej izbe.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
NEUVERITEĽNE SUPER! Toto je hotel neobmedzených možností v rámci zábavy. Vďaka skvelému animačnému tímu. Šípky, plážový volejbal, bazénové hry, lukostreľba, turečtina, vodné polo, petangue, watergym. Skrátka všetko na vysokej úrovni.Animátori sú super, hneď po príchode si vás spriatelia. Večené programy sú tiež úžasné a zábavné, a o párty po nich ani nehovorím, tie sú úplne naj!
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Jedlo bolo super. Obrovské nekonečne dlhé stoly, koláče, zákusky, cereálie, ovocie, šaláty, omáčky, džemy, zemiaky a ryža vždy aspoň na 2 spôsoby, mäsá a ryby od výmyslu sveta na rôzne spôsoby, cestoviny, a o pečive ani nehovorím, tak veľa druhov pečiva nenájdete ani v supermarkete.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž je pekná. Slnečníky super, more krásne.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:.
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela