02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

recenzia ~ Recenzia hotela IC Green Palace (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
IC Green Palace ★★★★★
Turecko / Antalya / Kundu
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:recenzia
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:02.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Dovolenka bola príjemná, aj keď hotel je preplnený hlavne ruskými turistami, ktorí sú dosť hluční a plytvajú jedlom. Prileteli sme pred pol nocou na letisko a ubytovali sme sa až okolo pol druhej t.j. až na druhý deň, do hotela to bola necelá pol hodina. Čo sme boli nespokojní bolo ubytovanie, dostali sme izbu v suteréne,čo nám nevyhovovalo, izba nemala balkón ani terasu, ale na druhý deň sme boli presťahovaní a v tom nám veľmi pomohol jeden z našich delegátov, ktorému touto cestou ešte raz chceme poďakovať, p. Boris Urban. Dostali sme veľmi peknú čistú izbu na 2. poschodí s výhľadom do záhrady, ktorá bola bola prekrásna a udržiavaná plná zelene.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
poloha hotela dosť dobrá, jediná nevýhoda, v okolí žiadne obchody, návšteva obchodov iba dolmušami alebo autobusom, ktoré, ale premávali často a cena bola len 1 € na osobu. Hotel priamo pri pláži len cez krásnu záhradu, čo bola príjemná prechádzka.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie po výmene izby už len spokojnosť. Upratovali každý deň, výmena posteľnej bielizne každý druhý deň. Vybavenie kúpelne bolo super, okrem základného, tak aj sprchový gél, šampón, telové mlieko a kondicionér. Všetko vo veľmi dobrej kvalite, my sme používali len tie, dopĺňanie podľa potreby, čo vám chýbalo. Na izbe bola aj mini chladnička, ktorú dopĺňali každý deň, ale len to, čo vám chýbalo a to sa ani nedalo vypiť, bola tam coca cola, aj lait, fanta, sprite, pivo, voda obyčajná aj minerálka, všetko v menších fľašiach + malé džúsy chapy.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Služby boli dobré, ale nie na 6* ako uvádza CK, inak oficiálne má len 5*, ale personál sa snažil, stoly niekedy pri vyťaženosti hotela nestíhali dávať do poriadku, ale patrí im pochvala, jedine malá výtka, keď ste si dali miešaný drin, tak ste to niekedy ani necítili, že je tam nejaký alkohol, sú tam aj vybrané importované nápoje, o ktoré treba sa informovať a pýtať si ich, napr. whisky Reed Label a pod. Netreba sa báť spýtať hneď na začiatku, čo je v all. incl. Čistota v jedálni bola dobrá, hneď všetko rozliate dávali do poriadku.
Šport a zábava:
Športové aktivity sme my nevyužívali tak nevieme posúdiť.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pre nás mínusom v tomto hoteli bola strava. Zeleniny, ovocia, zákuskov bolo dosť, len čo sa týkalo mäsa ako hovädzie, ryby toho bolo po menej, hlavne tam išla baranina, čo my nemusíme, grilované kura alebo kebab bolo dosť suché, ale dalo sa vždy niečo vybrať.
Pláž:
Pláž bola krásna s pozvoľným vstupom, na začiatku drobnejšie kamienky, ale ďalej už piesok. Zažili sme aj vlny, čo bolo veľmi príjemné, voda bola občas aj chladnejšia, ale dalo sa vydržať. Na pláži bar, dobre vybavený, všetko po ruke.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Jana
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela