02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Luxusná dovolenka ~ Recenzia hotela Q Premium Resort (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Luxusná dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2019
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:10.07.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Najkrajšia dovolenka v mojom živote v porovnaní s Talianskom, Španielskom, Chorvátskom, Gréckom, Bulharskom, nič nám tam nechýbalo, okrem zmrzliny:). Mne osobne vyhovovalo to, že personál rozprával po Rusky, čiže som sa v pohode dohovoril, zase syn sa dohovoril po anglicky.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel hneď pri mori, čo sme aj chceli. Perfektné nákupy v bazároch, ktoré sú blízko hneď 2, pešo 15-20 minút. Počas celého pobytu bola ochranka v blízkosti pláže aj hotela.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Nádherný hotel, moderný, luxusný, priestory fascinujúce, každý deň sme niečo nové objavili v hoteli, izba pekná, výhľad na more, v noci po polnoci kľud, nechápem niektoré záporné hodnotenia, asi sme trafili dobrú klientelu. Bolo síce 90% Rusov, ale boli príjemní a nebol žiadny problém.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Skoro úplná spokojnosť, akorát nám nedoplnili ani raz minibar vodou, ale nevadí, v reštaurácii jej bolo dosť. Inak všade ochota.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
plná spokojnosť s animátormi, boli perfektní, stále sa niečo dialo, okrem nedele,keď mali asi voľno. Každý deň disko, programy, vystúpenia, proste super, veľká vďaka im.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Ak by sa dalo, dal by som 10 bodov, také plné stoly som ešte nevidel, a tie prekrásne naaranžované stoly, každý deň niečo iné, nie ako niektorí nespokojníci písali v recenziách. Taktiež bar pri pláži bohato vybavený okolo obeda, nemuseli sme ísť do reštiky sa najesť, o pol piatej poobede sladké, to namalo chybu, alebo krájanie chutného chladeného melóna.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Páčilo sa nám hlavne to mólo,kde sme strávili veľa času na koženkových lehátkach, boli to vlastne válandy, stále sa našlo voľné miesto aj o 10-tej, mohli sme si tam doniesť aj nápoje a jedlo, potom všetko čašníci odpratali. Škoda že neboli väčšie vlny. More striedavo teplé a mierne chladné, taktiež striedavo priezračné alebo mierne skalené od vĺn.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Ján
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela