02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Elenka ~ Recenzia hotela Q Premium Resort (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Elenka
Váš vek:viac ako 60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:jún 2016
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:18.07.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Pekný hotel s dobrými službami. Výborne služby hotela. Personál milý. Všade cítiť čistotu. Strava výborná rozmanitá.Mänšia pláž so zlým vstupom do mora. Pláž kamienkova je nutné mať topánky do vody.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
V mieste ďalších hotelov. Na nákup je potrebné ísť do bazara asi pol hodinu. Ináč v okolí hotela nie je nič. V hoteli 2 stanky .
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Pekná izba, uteráky menené každý deň. Posteľné prádlo menené týždenne. Trošku mänší problém s doplňaním chladničký .Veľmi pekná sprcha, papuče , mydlo , šampon a telový krém bol samozrejmosťou. Maličký balkon mali sme smolu izba bola nad klimatizáciou čo bolo počuť. Klimatizácia izbová.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Spokojnosť vo všetkých smeroch. Niet čo vytknúť, personál veľmi milý , Žiaden problém .Čiašnici veľmi ochotní hneď sa pýtali čo si želáme na pitie. Nikdy nechýbal úsmev na ich tvári. V reštaurácie veľká hygiena .
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Rôzne športové aktivity ale som sa nezúčastňovala preto nemôžem hodnotiť. Vodné pólo, eirobic, strečing, šípky. skákanie cez švihadlo a ďalšie športy.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Toľko jedál ako v tomto hoteli som ešte nikde nemala. Niečo neuveriteľné. Každý deň výber zo zeleninový jedál, mäsových, rôzne ryby, šaláty, syry nespočetne veľa, ovocie, Na raňajky veľký výber pečiva sladkého, slaného, tvarohu, jogurtu, vločiek, medu, maslo, vajička, praženica, lečo , a ďalšie salámy , parky, šaláty atď. Zákusky, torty, čaj, káva, mlieko a ďalšie a ďalšie jedla.Zmrzlina čerstvo pečené placky vyníkajúce. Myslím že 5 barov kde počas celého dňa bolo možné si niečo dať. Najlepší plážový bar aký si viete predstaviť. Super.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Malá, ostré kamienky , zlý vstup do mora. Z móla musel byť dobrý plavec lebo more hneď veľmi hlboké.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Elena
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela