02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Pekná dovolenka ~ Recenzia hotela Eftalia Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Pekná dovolenka
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:04.07.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Dovolenku do tohto hotela sme si vybrali už na zaciatku roka od nemenovanej cestovky a skutocne sme na nej aj ušetrili vela eur pre dve dospelé osoby a jedno dieta - 8 r. Takže leteli sme zo Swechatu z Viedne a spolu s nami aj kopec iných Cechov a Slovákov do rôznych hotelov v Turecku. Let bol ráno o ôsmej a okolo druhej po obede sme už boli ubytovaní na izbe v hotely. Na Slovensku pršalo a bolo okolo 16 stupnov a v Alanyi bolo 32 a krásne slnecné pocasie. Let bol príjemný akurát bageta ako obcerstvenie nestála za vela.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Dobrá asi 200 m od pláže vedľa dvoch 5* hotelov. Cesta z letiska je asi 2 hodinky.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Na recepcii sme aj bez všimného dostali velmi peknú izbu na tretom poschodí s výhladom na bazény a pódium, kde prebiehali vecerné programy pre deti a dospelých. Recepcný bol sympatický Turek, ktorý má priatelku z Nitry :-)Na izbe bolo cisto a všetko vonalo a bolo fajn usporiadané. Mali sme manželskú postel, dcéra mala svoju plnohodnotnú postel a ešte sme mali aj gauc, na ktorý sme si mohli rozložit svoje veci. Vedla postele bol velký toaletný stôl so zrkadlom a v spodnej casti mal skrinku a tiež zapustenú chladnicku s flaštickami minerálky, ktoré chyžná denne doplnala. Pri vstupných dverách boli nové skrine s policami a vešiakmi a zabudovaným trezorom. Klimatizácia bola samostatne regulovaná a všetko elektrické vybavenie fungovalo len pri prítomnosti na izbe, lebo sa musel pri dverách zasunút do snímaca prívesok pri klúci od izby. Urcite sa tým pre hotel šetrili náklady na energie. Nám to nevadilo a nemuseli sme aspon nic zhasínat alebo vypínat, lebo sa to aj tak vyplo samo pri odchode z izby. Kúpelna mala malú vanu so závesom na sprchovanie, velké umývadlo a WC. Na polici viseli tri uteráky a boli tam položené tri velké osušky na utieranie tela. Všetko bolo cisté a nám sa to pácilo. Balkón som už spomínal a bol na nom malý stolík a dve kreslá na sedenie. My sme tam ani vela nesedávali, lebo sme boli dlho vonku na animacných programoch alebo vnútri na izbe so zapnutou klimatizáciou.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Služby, ktoré sú uvedené v prehlade cestoviek sú pravdivé a hlavne animátori s rôznymi akciami pocas celého dna boli fantastickí a nikoho do nicoho nenútili. Sú vtipní a fakt zábavní. Deti ich po chvíli zacnú sami vyhladávat a väcšinou sú aj tak stále pri mori alebo na tobogánoch a v bazénoch. Velkým lákadlom hlavne pre dievcatá sú zapletané vrkôciky s gumickami a gorálkami a možnost vybrat si zo štyroch bazénov s rôznou hlbkou vody - malý od 30cm, tobogánovy 100cm, oddychový - najväcší 120-150cm jeden pri detskom klube.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Spomínal som v Službách...bolo to fajn.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Pestrá a rôznorodá a pecené a varené mäská, restované pecienky, kebab, dva druhy polievok a vela všelijakých šalátov (prírodných aj s dresingami), príloh - opekané zemiaciky, hranolky, kroketky, super ryža, olivy cierne aj zelené, z ovocia hlavne melóny cervené a žlté, ktoré boli neskutocne dobré a sladké a tiež pomarance a marhule. Nám ovocie stacilo, lebo jedla bolo tolko, že sa do nás ani viac nezmestilo. Najväcším bonusom boli zákusky a koláciky od výmyslu sveta a bez akéhokolvek obmedzenia. Nápoje boli pri jedlách všetky druhy nealka (asi 10), capované pivo, cervené a biele víno, miestne alkoholické nápoje a mix všetkého ako kto chcel. Prikladám fotky jedál, tak dúfam, že ich uvidíte.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pláže je cca 200m prechádzkou ulickou medzi dvoma 5* hotelmi a je pri nej bar, kde sa môžete aj najest, ked sa vám nechce íst na obed do hotela a dat si všelijaké nápoje. Lehátka a matrace sú v cene služieb a nie je ani problém s volným miestom. Piesok je taký zrnitejší a nie práve úplne cistý ako napr. v Grécku. Farbu má takú tmavšiu. Prístup do mora je pozvolný ale potom sú také velké kamene, ktoré dost vadia a za nimi je zase podklad fajn. Vlny boli pekné a velké a všetci sa bavili ako im tom vyhovovalo. Vedla našej pláže bolo hned možnost jazdy na banáne, skútroch, let na padáku za clnom a všelico iné adrenalínové. Ceny neviem, lebo sme to nevyužili
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Peter z TN
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela