02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Spokojnosť po každej stránke ~ Recenzia hotela Eftalia Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Spokojnosť po každej stránke
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2010
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:09.09.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Popis a vybavenie hotela zodpovedá popisu v katalógoch CK. Až na fotografiu prezentujúcu pláž /ale k tomu nižšie/. Pohodová dovolenka, nemuseli sme riešiť nijaký problém. Ale lieky na črevné problémy si určite pribaľte !
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Asi 2 hodiny autobusom z letiska. Od mora cca 5 minút chodníčkom. Hotel nemá výhľad na more, ale to je v pohode... Do mesta peši asi 10 min., veľa obchodov, my sme odtiaľ ušli :-)) Všetko, čo sme sa dočítali na nete o tureckých obchodníkoch platilo do bodky, nič sme si nekúpili, nemali sme odvahu ani vstúpiť do obchodu. Niekto sa v tom vyžíva, pre nás to rozhodne nebolo. Veľký trh býva v Konakli v stredu, v Alanyi v piatok.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Menšie izby, my sme boli 4 os. takže aj s rozloženým gaučom. Na tancovanie to nie je... ale v pohodičke sa dá vyspať a oddýchnuť cez obed úplne bez problémov. Nijaký luxus 5 *a 6* hotelov. Izby sú jednoducho a účelne vybavené. Izby čisté bez problémov každý deň, vymenené uteráky, doplnený toal. papier, každý deň 0,5 litra minerálky. Prvé dni nám dala pani iba dve fľaše, potom sme poprosili o 4 fľaše... a odvtedy sme mali 4 každý deň. V deň odchodu sa izby uvoľňujú o 12,00 h. Je možné dohodnúť sa na recepcii na neskoršom uvoľnení izby ak odchádzate na letisko večer - za poplatok. My sme zaplatili do 20,30 hod 40 €. Ak si nepredĺžite izbu, miesto na odloženie batožiny a hygienu je zabezpečené. My sme si predlžovali hlavne kôli deťom... bolo by im dlho motkať sa hoteli do večera... Z jednej strany má hotel výhľad na bazény a 5 * hotel Arancia - môžete sledovať večerný program z balkóna... ale celý deň vám pečie slnko do okien a na balkóne je peklo. Z druhej strany výhľad na obchodíky, park, iné hotely a pohorie... slnko tam nesvieti, iba trochu zrána. Raz som čítala recenziu, že najhoršie čo vás v tomto hoteli môže stretnúť je výhľad na skleníky pred hotelom. Bola to staršia recenzia a už ani to nie je pravda. Nejaké skleníky tam síce sú, ale asi nie toľko ako pred pár rokmi. Sú tam tie obchodíky, park... cesta asi 150 metrov od hotela. Trošku lešie klimatizovaná by mohla byť jedáleň a vstupná hala.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
V hoteli je kaderníctvo, obchod so šperkami a oblečením, internet, fotograf, terecké kúpele /neviem ohodnotiť, neboli sme tam/. Personál usmievavý, ochotný, na recepcii sa dohovoríte aj s nie dokonalou znalosťou cudzieho jazyka. Trezor je v izbe, za poplatok 2 €/deň. To mohlo byť aj v cene ... Lehátka pri bazéne sa začínajú obsadzovať okolo 6,30 h. My sme si jedno - dve lehátka našli aj okolo 10,00 h. Slúžilo nám iba na odloženie vecí, keď sme boli v bazénoch, nie na vyvaľovanie :-)) Pre deti je miniklub - my sme nevyužili, neboli tam česko-slovensky hovoriaci animátori a naše deti sú ešte malé a nedorozumeli by sa . Bazény čisté. K dipozícii je aj lekár - toho sme našťastie nepotrebovali.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Možnosť využitia vodných športov priamo na hotelovej pláži. Ceny - neviem, tieto služby sme nevyužili, poznáme to z predchádzajúcich dovoleniek. Na dvore robili program super animátori cca od 10,00 h do 23,00 h. Vodné pólo, aqua aerobik, šípky, tanec pri bazéne, každý večer disko pre deti a potom program pre dospelých. Po 23 hod. bolo už ticho. Tobogány na dvore sú v prevádzke od 10-12, a poobede 15-17 hod.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava vynikajúca, a veľa, veľa...vyberie si každý, nech je zvyknutý na akúkoľvek stravu. Na raňajky sa vonku robili každé ráno lievance, volské oko, cereálie, mlieko. Obed - večera : veľa zeleniny, grilované ryby alebo hydina a bravčové... šaláty a výborné zákusky. Vždy bol výber ovocia... Jesť ste mohli prakticky celý deň, aj o polnoci :-) Pitie bez problémov všade a celý deň... Nescafé automaty, pre deti džúsy, ľadový čaj, porcovaný čaj a horúca voda, pivo, cola, fanta, spite, tonik... V cene all incl. je iba domáci alkohol a vodka. Dovezený alkohol sa platí zvlášť - drinky miešali cca od 18,30 - 23 hod. Jesť a piť sa dalo aj na pláži v bare - okolo poludnia bol kebab, hambur. mäso, prekrojemé žemle, hranolky, zelenina... takže ak chcel byť niekto na pláži celý deň, nemusel ísť na obed do hotela.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
More teplé, väčšie vlny. Extémne veľké vlny sme nezažili. Piesok tmavý a veľmi horúci, určite treba nejakú obuv. Voda nie je priezračná, nie je tam asi nijaký podmorský život, šnorchle a okuliare pokojne nechajte doma. Foto pláže nezodpovedá realite. Lehátka sú k dipozícii samozrejme zadarmo, pláž. osušky hotel neposkytuje. Nie sú tam klasické slnečníky, ale konštrukcia a na tom natiahnuté nejaké plátno. Vyzerá to ako škaredé trhovisko. Ale účel to spĺňa. Reál foto nájdete na web stránke hotela. Cca 15 metrov od brehu je vode ten spomínaný skalnatý útvar... je to rovný kameň, ktorý nijako extra neprekáža... môžete na ňom stáť a vyskakovať vo vlnách... preplávate pár metrov a ste už za ním na piesku a tam sú aj menšie vlny ako pri brehu. Pláže sú verejné, takže ak sa vám nepáči práve táto, prejdite sa... nájdete aj trošku krajšiu vodu, bez tých kameňov... len nômôžete použiť cudzie lehátka a napiť sa v cudzom bare... takže len na vychádzku :-))
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Tatiana
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela