02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

ach ta plaz ~ Recenzia hotela Eftalia Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:ach ta plaz
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2009
Trvanie:2 týždne/13-16 nocí
Dátum pridania:10.05.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
trosku masovka, neklimatizovana restauracia,anglicania, rusi... Kto ma rad krasne plaze, nech sem neide. Kdo chce jest pit a slnit sa, bude spokojny. ja som stale len cital. Manzelka bola viac spokojna.
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
do dedinky je to asi 20 minut, do Alanya 20 min. autobusom. Oplati sa pozriet Kleopatrinu plaz.Pri hoteli nic moc. zopar obchodov. Pre 'diskotekovych' tiche, pre 'kludasov' hlucne.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
izby lacno riesene. okna netesnia - ani proti hluku od bazena ci hlavnej cesty. ked sa nedala zavriet voda, hned prisli opravit.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
dobre. vsetci robili co sa dalo, od rana do vecera. personal bol OK, zlepsili celkovy dojem. Usmievali sa ajked makali od rana do noci.
Šport a zábava:
Sport ok. Zabava uz horsie. akurat pre deti mali program animatori. ale to co skusali pod nazvom vecerna zabava ... radsej ist kupovat falosne a nekvalitne, ale lacne falzifikaty Vuittoniek a Prada.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Kto ma rad sunkove a salamove ranajky, bude sa musiet uspokojit s kvalitou a la Nitran. Ale kto ma rad sladke ranajky, uzije si. Obedy a vecere dobre.
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Tak teraz to najhorsie pre mna. Ja mam rad chorvatske a grecke more. cistucke a priezracne. Tu Vas caka more kde si pravdepodobne poranite nohy na skalnatych doskach, zaplavat si mozete az trosku dalej od pobrezia. A bolo tam dost rias a ostatneho morskeho bordelu. Maju slusne bazeny, ale su hlavne pre skolupovinne deti.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:J
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela