02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Caretta Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:august 2011
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:14.08.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Hotel Caretta je báječný. Vyniká super personálom, ktorý zabezpečuje pohodlie klientov a hygienu na veľmi slušnej úrovni. Je v prekrásnom prostredí záhrady s bohatou florou s možnosťou uloženia ležadiel pod palmy a mať tak relatívne súkromie. Je to vhodné hlavne pre rodiny s bábätkami, resp. pre klientov starších vyhľadávajúcich pokoj. Cez spomínanú záhradu je len pár metrov ku udržiavanej pláži s barom, kde je ponuka nápojov podľa vlastného výberu. Ležadlá sú umiestnené na pláži v dostatočnom počte, každé ráno sprchované. Strava pestrá a chutná, skrátka super. Carettu sme si vybrali náhodne, ale prežili sme tam veľmi krásny týždeň.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Lepšia snáď ani nemôže byť - blízko nákupného "centra", blízko mora, bazény súčasťou areálu hotela. Super!
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Pohodlné príjemné izby s vyhovujúcou rozlohou, pekne jednoducho riešené chodby a oddychové priestory na chodbách, výťahy, fungujúca nastaviteľná klimatizácia, na veľmi slušnej úrovni kúpeľna a sprcha, ktoré sú denne hygienicky udržiavané voňavými čistiacimi prostriedakami. Každé tri dni výmena prádla, osušiek a uterákov.Absolutne bez výhrad.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Spokojnosť, bez komentára. Na každom kroku sme sa stretávali s úsmevom a ochotou.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Sympatický animátor s vysokoškolským vzdelaním ovládajúci niekoľko rečí na slušnej úrovni bol k dispozícii počas celého dňa.Spokojní sme boli s rannými cvičeniami na pláži, ako aj s gymnastikou v bazéne, plážový volejbal sme hrávali dopoludnia i popoludní, možnosť zahrať si pri bazénoch stolný tenis. Kto mal záujem, mohol sa každý večer zúčastniť na spoločensko- športových programoch a v o 22.00 na diskotéke pri pláži.Športovo - spoločenské vyžitie možné podľa chuti a záujmov.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Úžasné!!! Nevedeli sme si zo širokej ponuky jedál a dezertov vybrať. Asi ako každý, sme nejaké dve kilká pribrali . Dobrotám sa nedalo odolať:-)
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Výborná, piesková s kamienkovým vstupom do mora, k dispozícii ležadlá s matracmi v dostatočnom množstve, tienidlá nad ležadlami, plážový bar. Pláž udržiavaná počas celého dňa. Super!
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Eva
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela