02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Štandardná dovolenka ~ Recenzia hotela Caretta Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Štandardná dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2017
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:07.08.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Celkovo hodnotím dovolenku za štandardnú. Nič extra, skôr zodpovedalo veľkosti a úrovni hotela. Aj keď sme sa tam cítili dobre viac ho už nenavštívime. Hotel je prispôsobený ruskej klientele, aj keď tam bolo veľmi veľa slovákov a čechov. Určite záleží na tom ako máte nastavenú latku.. treba navštíviť a osobne posúdiť ;)
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Konakli je mnešia dovolenková oblasť asi 12 km od Alanye. V podstate je to hotel na hoteli a nejaké tie nákupné možnosti bazaarového typu a obchoďák. Skôr pokojnešia oblasť.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ubytovanie štandardné, izby pekné. Výhľad na more majú prakticky všetky izby. Záleží či je izba orientovaná do rezortu a na ulicu (hlučnejšia strana, ale krajší výhľad), alebo na vedľajší pozemok kde bývali "domorodci" v chatrnom domčeku a pásli kravičky, kozičky a sliepočky (pokojnejšia strana). Jediné čo nám na ubytovaní naozaj prekážalo bol silný zápach z kanalizácie. Aj keď nám ho prekryli igelitom aj tak bolo zápach cítiť. Samozrejme nemusí to byť problém všetkých izieb.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Personál bol ústretový a milý. Za všetko však čakal bakšiš. Na každom rohu tip-box kde očakávali nejaké drobné. Rovnako sa oplatilo nechať upratovačke na posteli nejaké to evríčko.. hneď bola izba lepšie uprataná.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
V hoteli sa dal zahrať biliard, šípky. Fitness vnútorný i vonkajší. Bohatý animačný program. Na pláži ponúkali rôzne vodné športy. Na výlet sme boli na safari jeepami a na lodi. Jednoznačne veľkým zážitkom bolo safari.. takže odporúčam. Mimo hotela zábavz veľmi málo, keďže Konakli je menšie mestečko.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Stravovanie očakávania nesplnilo absolútne. Kapacita jedálne nepostačovala plnej obsadenosti hotela. Naberanie jedla bol boj o život. Jedlá sa veľmi často opakovali. Malý výber mäsa, ryby boli asi 2 krát za 12 dní, morské plody neboli vôbec. Jedlá síce pravidelne dokladali, no kto mal chuť na ovocie a koláčik musel sa poponáhľať, inak sa mu neušlo. Kuchyňa prispôsobená ruskému osadenstvu.. kôpor bol všade a kto mal chuť na ešte väčšiu porciu kôpru mohol si nabrať z veeeľkej misky čistého kôpru a len tak chrumkať kôprovú halúzku :D proste kôpru zdar.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž bola milým prekvapením. Bola čistá, more bolo krásne modré a hlavne veľmi teplé a tým bol vstup do vody veľmi príjemný. Na pláži hrubší priesok, pri vstupe do mora drobné kamienky. V mori na jednom mieste viac kameňov.. treba si nájsť najvhodnešie miesto pre kúpanie.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Lenka Rimská
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela