02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

NIKDY VIAC !!! ~ Recenzia Arancia (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:NIKDY VIAC !!!
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:04.08.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
NIKDY VIAC !!! PROSIM, VYHNITE SA TOMUTO HOTELU, PREDOVSETKYM RODINY S DETMI. NAVRHUJEM CK, ABY TENTO HOTEL VYRADILA Z PONUKY, PRETOZE NESPLNA 5*, MAX. 3*. POPIS HOTELA V CK JE KLAMLIVY A ZAVADZAJUCI. POMER CENA - KVALITA JE PRE KLIENTA TOTALNE NEVYHODNY!!!
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Poloha hotela je OK. Areal je hotela je priamo pri plazi. Jedina vyhrada z nasej strany je, ze transfer z letiska trva cca 2 hod.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
My sme mali jednu z najlepsich izieb, a to so samostatnou klimou (bezne ju ale slovakom neponukaju), preto sme boli s vybavenim izby a jej polohou spokojni. Ostatni sa ale stazovali. Vacsina izieb ma centralnu klimu, ktora fungovala len v urcenych casoch. Dalej sa ludia stazovali hlavne na hygienicke podmienky na izbach (plesne, spina, pavuciny...)V spolocnych priestoroch klima nefungovala vobec, takze napr. bolo pre nas velke utrpenie prezit cas ranajok, obeda a vecere v neklimatizovanej jedalni.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Na mieste manazmentu hotela by som sa za sluzby a ochotu personalu HANBIL! Ako sa hovori, vsetko je o ludoch a tu pracuje az smiesne amatersky personal a manazment, ktory znizuje podstatne uroven hotela. Najvacsie problemy boli s upratovanim (az po urgenciach), vymenou uterakov a doplnanim vody (i ked to bolo v ramci ALL inclusive), organizovanim stravovania (neuveritelne rady takmer na vsetko), cistenim plaze (NEVERTE POJMU "MODRA VLAJKA"), neochotou a aroganciou personalu (problem vydobit si to, co si klient zaplati v CK),...atd...
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
My sme mali 5 rocne dieta, cize chceli sme vyuzivat MINICLUB (v ponuke CK v ramci AI). Dieta sme dali do "miniklubu" 2 krat, z toho 2 krat chceli za aktivity rusky animatori zaplatit, pretoze jedine co tam s detmi vymysleli je to, ze si namalovali vlastne tricko, ktore potom stalo 12 €! Co sa tyka slovenskych animatorov, ti pre deti program nerobili.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Neuveritelne rady na takmer na vsetko, pretoze to tam vydaval personal (grilovane mäso, zeleninu a ryby, niekedy aj ovocie, napoje, poobednajsie kolace....). Organizacia stravovania bola katastrofalna. Dva krat som dokonca zaregistroval, ze personal ani nevylozil vsetko a potom si to rozdelovali. NEUVERITELNE!!! Skoda, ze sa mi to nepodarilo zachytit na kameru. POZOR NA RUSOV, SU AKO KOBILKY, RESP. TAK SI NAKLADAJU NA TANIERE (dokonca som videl aj nakladat si hrozno do igelitky).
Pláž:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Spinava, necistena - aj ked oni tvrdia ze ju rano cistia. Vstup do mora problematicky az bolestivy - su tam aj ostre kamene! V mori plavali odpadky.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela