02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

dovolenka ~ Recenzia Arancia (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:dovolenka
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:september 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:25.09.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Na úvod spomeniem cestovnú kanceláiu ,,Orex travel,,, ktorá disponuje celým pobytom klientov. V prvom rade by ste mali dať školenia sprievodcom, pretože keď sa vyskytol problém, tak nebolo možné, aby sa dopravil do hotela, ani po tel. kontaktovaní a čo sa týkalo fakult. výletov- hotová katastrofa.Odôvodnenie znelo - máme toho veľa.Takto sme prišli o jeden výlet nezodpovednosťou.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Veľký areálový hotel sa nachádza v rušnom prostredí a veľmi blízko k pláži(patriaca ku komplexu)
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Nakoľko je to 5-hviedičkový hotel, kúpeľňu by bolo vhodné zrekonštruovať,zariadenie izby v pohode, my sme mali výhľad na more(za poplatok).
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Personál milý, usmievavý, nakoľko tam prevláda ruská klientela, tak dohodnúť sa dalo rukami, nohami po ruský.V stravovacej reštaurácií, vzhľadom na taký mega hotel, by mal personál pravidelne vymieňať prestieracie obrusy, ale ony stiahli zo stola, omrvinky popadali na stoličky a fľaky sa otočili z opačnej strany
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Určite tam bolo veľa športových ponúk, ale my sme sa zabavili možno 2x cvičením v bazéne - smerodatné bolo more(preto tam aj chodímeň).
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Bol obrovský výber jedál, každý podľa chuti si určite našiel, či to bolo kuracie, jahňacie veľa druhov rýb a zelenina na rôzny spôsob prípravy(v surovom aj v dusenom).Čo sa týkalo zákuskov výber z veľa druhov, len pochutiť si na dobrej káve nebolo možné.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Blízkosť pláže je výhodou, nakoľko nie je problém prejsť aj v plavkách z izby.Na prekvapenie boli dosť veľké vlny, kde 1 deň bol vyhlásený zákaz kúpania, čo sa odzrkadlilo zakalenou vodou na druhý deň.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:dadi
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela