02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

dokonalá dovolenka! ~ Recenzia hotela Aska Just in Beach (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:dokonalá dovolenka!
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:26.08.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel je situaovany kilometer od strediska Avsallar, co je prijemna vecerna prechadzka. V stredisku je vela obchodikov s roznym tovarom (najma napodobeniny roznych znaciek), samozrejme restauracie (co vsak pri strave v Aska JIB myslim absolutne netreba :) ).
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie bolo super, hotel je prijemny, cisty, upratovacka chodi denne, k dispozicii je nielen minibar, ale aj plazove osusky (co ine hotely nemaju).
Služby:
starstarstarstarstarstar
Služby v Aske su na uzasnej urovni, personal je mily, prijemny, komunikacia je od nemciny cez anglictinu az po akykolvek jazyk, len aby sme sa dohodli.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Animatorsky tim pripravuje denne pestry program, ktory zacina rannou rozcvickou v mori, ktoru urcite odporucam!(pozrite si aj videa na youtube a nastudujet si choreografiu :) ) Animatori su mili k detom, dospelym, sprijemnuju pobyt kazdemu, stale su usmiati a nie je pre nich nich problem. Ak chcete nejaku klasicku diskoteku toto je trochu minus, treba ist do Anlanyie,ale kazdy hotel si realizuje svoj program (Aska ma naprikladv programe svoju beach party spojenu ohnovou sou).
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
All inculusive je v tomto pripade namieste. Čokolvek pod zub najdete nonstop, od ranajok, cez zmrzlinu, tercek speciality, sladkosti, snack bar, svedske stoly, ovocie a zelenina... Bohaty vyber, neustale doplnany. (asi vsetci si domov priniesli ako suvenir nejake kilecko navyse ;) )
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Hotel je priamo na plazi, je cista, udrziavana, blizko baru (napoje vam daju aj na plaz v plastovych poharoch). More je pekne, teple.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Eliška Holienčiková
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela