02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Premier Tac (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:06.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
kedze sme boli prvykrat na takejto dovolenke a nevieme cudzi jazyk , bolo obtiazne sa dorozumiet,vybavit si nieco. Prvy den sme prisli o piatej vecer,hladny v hoteli nam nic neponukli. posledny den sa odchadzalo uz o pol druhej rano a delegatka(globtour) nam nevybavila ranajkovy balicek..
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel ma naozaj dobru polohu ... v centre Alanye ..vsetko je blizko ...rusny zivot hlavne pre mladych ..ale aj nam starsim sa pacila nocna vysvietena Alanya...cakali sme lacnejsie ceny, ktore treba urcite zjednavat :)..chystali sme sa na hrad, je to ale dlhsia prechadzka a tak sme tam nesli(da sa tam dostat autobusom)
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
č.izby sme mali 4003..na prizemi,vyhlad do pracovne ..pekna izba aj ked nie taka ako na obrazkoch(tie su len pre solventnejsich :)) ...na zaciatku sme mali problem s hotelom , je ako male bludisko ...ale aklimatizovali sme sa rychlo.. nakoniec bola izba dobra:)
Služby:
starstarstarstarstarstar
velmi mili a usluzni personal ..
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
neskusali sme nevieme ...na vecernych programoch sme tiez neboli, vsetko bolo v nemcine a anglictine . po veceroch sme mali prechadzky po okoli :)
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
veeelmi vela a veeelmi dobre :)naozaj
Pláž:
starstarstarstarstarstar
k hotelu patri plaz c.12 ktora je blizko ..v hoteli si kupite za 5€ listok a mate 2lezadla a 1slnecnik ..nepacilo sa nam ze v cene all inclusive nieje zahrnuty bufet na plazi ..inac voda prijemne tepla, uzili sme si aj vlny aj kludnejsie more.. plaz cista udrziavana.. lezadiel dostatok
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:
Vaše meno:Anna
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?menej ako 1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela